001 -Family
Herkenbare moederdochter momenten in de nieuwe single van Vinkeveense Whitley SD

Herkenbare moederdochter momenten in de nieuwe single van Vinkeveense Whitley SD


Geplaatst op: 11 mei 2015

Herkenbare moederdochter momenten in de nieuwe single van Whitley SD
Zondag a.s. 10 mei 2015 op Moederdag komt de nieuwe single ‘Only One’ van Whitley SD uit. De song wordt samen met een voortreffelijke videoclip uitgebracht en is te zien op YouTube. In haar nieuwe song Only One zingt zij over herkenbare momenten tussen moeder en kind.

De Vinkeveense Whitley is afgestudeerd aan de Herman Brood academie en treedt op als singer-songwriter onder de naam Whitley SD. Peter Huisman (beter bekend als oprichter muziekschool Soundcheck) treedt samen met haar op. Only One is de 3e single van Whitley SD die wordt uitgebracht. Eerder is Whitley geselecteerd door 3voor12 Utrecht en kwam haar 2e single uit genaamd ‘Arms of disaster’. In 2014 kwam haar eerste debuut single ‘Like I always do’ uit.

Met de 3e single die uitkomt heeft Whitley SD wederom groots uitgepakt wat terug te horen en te zien is de in een schitterende, pakkende videoclip. Het gaat niet alleen over onvoorwaardelijke moederliefde maar ook over de angst dit ooit kwijt te raken. Moederdag is dan ook het moment om deze song uit te brengen.

Only One is op 10 mei aanstaande te streamen en te downloaden via verschillende kanalen zoals YouTube, Spotify, Deezer en Itunes.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herkenbare moederdochter momenten in de nieuwe single van Vinkeveense Whitley SD

Herkenbare moederdochter momenten in de nieuwe single van Whitley SDZondag a.s. 10 mei 2015 op Moederdag komt de nieuwe single ‘Only One’ van Whitley SD uit. De song wordt samen met een voortreffelijke videoclip uitgebracht en is te zien op YouTube. In haar nieuwe song Only One zingt zij over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: