Overtuigende overwinning van Atlantis 2

Geplaatst op: 11 mei 2015

Zaterdag 9 mei stond Hebbes 2 op het programma van het tweede team van Atlantis. Het door Rabobank gesponsorde Atlantis, had vorige keer met 3-17 gewonnen. De grote concurrent van Atlantis, DKV uit IJmuiden, had verloren van Hebbes en daarom werden de spelers van Atlantis nog even flink op scherp gezet.
In de aanval begonnen: Berry de Jong, Maarten Helsloot, Cynthia Sassen en Lisanne van Doornik. In de verdediging begonnen: Kristian Geerdinck, Timo Jongerling, Wendy Kentrop en Chantal Poolman.
Het eerste doelpunt kwam op naam van Hebbes, maar Atlantis had heel veel kansen. Omdat er heel veel kansen waren, was het verleidelijk om ze allemaal te nemen, maar het doel was om de juiste kans te benutten. De doorloopballen vlogen om de oren bij Hebbes, maar deze gingen er vaak niet in. Uiteindelijk werden de kansen toch benut en stond het 9-4 met rust. In de tweede helft was het de taak om de concentratie vast te houden en de scores uit te bouwen. Hebbes scoorde nog 4 doelpunten, maar Atlantis was beduidend beter en scoorde 7 doelpunten waarvan voornamelijk afstandschoten. Atlantis won overtuigend met 16-8.
De volgende wedstrijd wordt ook thuis gespeeld. A.s. zaterdag 16 mei komt Vlug en Vaardig 2 op bezoek om 14.30 uur op het sportpark aan de Hoofdweg.

Zaterdag 9 mei stond Hebbes 2 op het programma van het tweede team van Atlantis. Het door Rabobank gesponsorde Atlantis, had vorige keer met 3-17 gewonnen. De grote concurrent van Atlantis, DKV uit IJmuiden, had verloren van Hebbes en daarom werden de spelers van Atlantis nog even flink op scherp … Lees meer »