Atlantis ten onder in rechtstreeks duel om degradatie

Geplaatst op: 11 mei 2015

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 thuis tegen KIOS 1 uit Nieuw-Vennep. Beide ploegen hadden elkaar dit seizoen al drie maal eerder ontmoet. Er werd echter maar een keer gewonnen van de tegenstanders. Ook deze zaterdag kon er uiteindelijk niet gewonnen worden. En zo ging de tegenstander er met de winst vandoor met een stand van 6-10.

In de eerste helft was het vooral KIOS wat domineerde, beide ploegen hadden zeer veel last van de wind die over het veld van Atlantis waaide. Dit resulteerde dan ook in een matige score in de eerste helft. Atlantis kon het spel niet vinden, wat resulteerde in slechte worpen en weinig kansen tijdens de wedstrijd. De afspraken om het spel te maken werden ook niet nagekomen. KIOS zat beter in de wedstrijd, waarbij de spelers van Atlantis dit totaal niet hadden. Hiermee kon KIOS ook uitlopen naar een ruststand van 3-6.

Tijdens de rust werd goed duidelijk gemaakt dat het zo niet zou moeten gaan. Er werd te weinig voor elkaar gewerkt en afspraken werden niet nagekomen. Dit moest de tweede helft een stuk beter gaan. De afspraken werden in de tweede helft een stuk beter nagekomen, maar echter resulteerde dit niet in doelpunten. Met nog een kwartier te spelen werden vier wissels ingebracht. Dit leverde een wat actiever beeld op van de wedstrijd. Atlantis was deze wedstrijd niet scherp genoeg.

Wil het in de tweede klasse blijven spelen volgend jaar, dan zal er volgende week gewonnen moeten worden van GKV. We hopen dat iedereen volgende week Atlantis 1 komt aanmoedigen om de ploeg naar een overwinning te helpen. Dit zullen ze hard nodig hebben. De wedstrijd wordt om 16.00 gespeeld op het kunstgras van Atlantis te Mijdrecht.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 thuis tegen KIOS 1 uit Nieuw-Vennep. Beide ploegen hadden elkaar dit seizoen al drie maal eerder ontmoet. Er werd echter maar een keer gewonnen van de tegenstanders. Ook deze zaterdag kon er uiteindelijk niet gewonnen worden. En zo ging de tegenstander … Lees meer »