Revanche voor Atlantis B1

Geplaatst op: 11 mei 2015

De door Van Walraven gesponsorde B1 van Atlantis moest zaterdag 9 mei spelen tegen BEP B2 in Purmerend. Deze twee teams speelden eerder tegen elkaar, waarbij BEP won met 8-9. Hierdoor was Atlantis er op gebrand te winnen. Alle spelers begonnen dus gelijk scherp aan de wedstrijd. Helaas was BEP de eerste paar minuten toch beter en scoorde drie punten achter elkaar. Hierna scoorde Atlantis er ook twee achter elkaar. Nadat er een tijdje niet veel gescoord was gingen de de ploegen met 3-2 de rust in. In de tweede helft wist Atlantis er nog zes te scoren en BEP scoorde er nog vier. De laatste paar minuten waren nog erg spannend, maar uiteindelijk won Atlantis B1 door hard werken verdiend met 7-8.

De door Van Walraven gesponsorde B1 van Atlantis moest zaterdag 9 mei spelen tegen BEP B2 in Purmerend. Deze twee teams speelden eerder tegen elkaar, waarbij BEP won met 8-9. Hierdoor was Atlantis er op gebrand te winnen. Alle spelers begonnen dus gelijk scherp aan de wedstrijd. Helaas was BEP … Lees meer »