001 -Family
Kwinkslag Vinkeveen doet mee met Juni Beweegt

Kwinkslag Vinkeveen doet mee met Juni Beweegt


Geplaatst op: 12 mei 2015

Wat gezonde lichaamsbeweging, ontspanning en gezelligheid, daar heeft iedereen behoefte aan. Badmintonvereniging Kwinkslag te Vinkeveen biedt je dit allemaal als deelnemer aan “JUNI BEWEEGT”

Elke donderdagavond, de gehele maand juni van 19:30 – 22:30 uur, bent u van harte welkom bij onze vereniging om te komen badmintonnen op uw eigen niveau.
Voor 10 euro een maand lang bewegen wie wil dat nou niet?
Dat kan met de Junibeweegtpas. U kunt de pas bestellen op de website www.junibeweegt.nl Klik op Aanmelden om de pas te bestellen(zie linker kolom)en betaal 10 euro met iDeal. Vervolgens krijgt u een e-mail en kunt u de Junibeweegtpas uitprinten. Ook zijn de passen á contant te koop bij Tympaan-De Baat in Mijdrecht en Abcoude.

Kom gewoon op een donderdagavond langs in Sporthal De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen!
Sportieve kleding en zaalschoenen is genoeg om deel te nemen aan deze avonden. Wij zorgen wel voor een racket. JUNI BEWEEGT wordt georganiseerd door Spel en Sport DRV in opdracht van de gemeente De Ronde Venen. Meer info op www.bvkwinkslag.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag Vinkeveen doet mee met Juni Beweegt

Wat gezonde lichaamsbeweging, ontspanning en gezelligheid, daar heeft iedereen behoefte aan. Badmintonvereniging Kwinkslag te Vinkeveen biedt je dit allemaal als deelnemer aan “JUNI BEWEEGT”Elke donderdagavond, de gehele maand juni van 19:30 – 22:30 uur, bent u van harte welkom bij onze vereniging om te komen badmintonnen op uw eigen niveau.Voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: