001 -Family
Gezellige lokale gasten en swingende muziek bij Radio Aalsmeer

Gezellige lokale gasten en swingende muziek bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 12 mei 2015

AALSMEER – Deze week bij Radio Aalsmeer onder meer aandacht voor de Beatles, Vrijwilligerscentrale Amstelland en de Twitterhits van afgelopen maand. Ook zijn er interessante gasten te beluisteren op maandagavond: Henk van Leeuwen in ‘Door de Mangel’ en Dirk Raams in de ‘Top 10 van…’. Tenslotte is het ‘Weekend Magazine’ live aanwezig bij de huldigingswedstrijd van korfbalclub VZOD in Kudelstaart.

Vaste luisteraars kennen Deborah Bothe als presentatrice van ‘Vrijdagavondcafé’. Maar donderdag 14 mei van 18.00 tot 19.00 uur is het Deborah zelf die geïnterviewd wordt. Verslaggevers van ‘Halte Zwarteweg’ spreken met haar over Vrijwilligerscentrale Amstelland, waar Deborah tijdelijk de taken van Margo Rijerkerk overneemt. Ze vertelt onder meer over haar werkzaamheden bij de vrijwilligerscentrale, de cursus ‘Vrijwilligers Academie’ en de website Zorgvoorelkaar.

Live vanaf korfbalveld
In navolging van het live-verslag afgelopen zondag van de belangrijke voetbalwedstrijd tussen RKDES en KDO, zal het ‘Weekend Magazine’ ook aanwezig zijn op “super zaterdag” bij het Kudelstaartse VZOD. Vorige week werden de korfballers van het eerste elftal onverwacht al kampioen en zullen zij zaterdag een huldigingswedstrijd spelen. Daarnaast zijn er echter meer teams die op deze dag prijzen kunnen pakken!

G-team
Het jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ heeft vrijdag 15 mei van 18.00 tot 19.00 uur weer een bomvolle uitzending. Christa en Sabine, waterpoloërs bij Oceanus, komen langs om te vertellen over het G-team dat zij opzetten. De muzikale top 5 is deze week samengesteld door tienerwerkster Inge van de Binding en enkele kinderen die daar de inloopmiddag bezoeken. En ga jij die middag naar de musical ‘Jungle Book’ in het Crown Theater? Radio Aalsmeer zit in hetzelfde gebouw en de programmamakers vinden het leuk als je komt vertellen hoe het was!
Later die avond blikt ‘Vrijdagavondcafé’ tussen 21.00 en 23.00 uur terug op de Twitterhits van afgelopen maand. De thema’s van de afgelopen maand waren: bewegen, Queen, gebouwen. Naast deze heerlijke themaliedjes komen ook de vaste items, zoals Ron’s Top 40 hitarchief en de Soulshow classic, aan de beurt.

Leuke anekdotes
Bij ‘Sem op zaterdag’ schuift zaterdag 16 mei tussen 11.00 en 12.00 uur Beatles-kenner Jan van Veen aan. Hij vertelt aan u en presentator Sem van Hest de leukste anekdotes over deze populaire band en natuurlijk wordt er ook muziek van the Beatles gedraaid.
Bij ‘Aalsmeer Politiek’ van 12.00 tot 13.00 uur is er elke week een andere Aalsmeerse politieke partij te gast. Zaterdag 16 mei is het de beurt aan de VVD. Samen met leden van deze partij wordt de Aalsmeerse politieke week besproken.
‘Door de Mangel’ ontvangt maandag 18 mei tussen 18.00 en 19.00 uur de in Aalsmeer zeer bekende Henk van Leeuwen. U kunt hem kennen van de Westeinder Rondvaart, de Dippers en na deze avond kent u hem natuurlijk ook van Radio Aalsmeer.
Diezelfde avond ontvangen de programmamakers van de ‘Top 10 van…’ Dirk Raams. Hij zal op 23 mei op zijn fiets stappen om naar de Noordkaap te fietsen om zo geld bijeen te brengen voor CliniClowns. Voor het zover is, kunt u aanstaande maandag luisteren naar zijn 10 favoriete nummers.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). Het bezoekadres van de studio is Van Cleeffkade 15, Aalsmeer (in de Crown Business Studio’s).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige lokale gasten en swingende muziek bij Radio Aalsmeer

AALSMEER – Deze week bij Radio Aalsmeer onder meer aandacht voor de Beatles, Vrijwilligerscentrale Amstelland en de Twitterhits van afgelopen maand. Ook zijn er interessante gasten te beluisteren op maandagavond: Henk van Leeuwen in ‘Door de Mangel’ en Dirk Raams in de ‘Top 10 van…’. Tenslotte is het ‘Weekend Magazine’ Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: