001 - Escaperoom aglemeen

Fietspuzzeltocht Hemelvaartsdag vanuit Wilnis


Geplaatst op: 12 mei 2015

A.S. donderdag 14 mei wordt weer de jaarlijkse fietspuzzeltocht gehouden vanaf de Hervormde kerk van Wilnis. De opbrengst is bestemd voor een project van de organisatie TEAR: Leen en spaargelden tbv de kerkelijke zustergemeente in Mathare, Kenia. Met dit kleine leningen worden mensen geholpen een eigen ‘bedrijfje’ op te zetten om zo in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

De start van de puzzeltocht is tussen 14:00 en 14:30 vanaf gebouw ‘De Roeping’, Kerkstraat 12, Wilnis. Deelname kost €3,- per persoon en maximaal €10,- per gezin. De route is zo’n 25 kilometer lang waarbij onderweg goed opgelet moet worden. Onderweg is ook een gezellige pleisterplaats, waar het vragenformulier ingeleverd kan worden. Onder de goede inzendingen wordt een slagroomtaart verloot.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietspuzzeltocht Hemelvaartsdag vanuit Wilnis

A.S. donderdag 14 mei wordt weer de jaarlijkse fietspuzzeltocht gehouden vanaf de Hervormde kerk van Wilnis. De opbrengst is bestemd voor een project van de organisatie TEAR: Leen en spaargelden tbv de kerkelijke zustergemeente in Mathare, Kenia. Met dit kleine leningen worden mensen geholpen een eigen ‘bedrijfje’ op te zetten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: