001 -Family
Rick van der Kroon

Single uitreiking aan The Dutch Diamond @BorrelAalsmeer


Geplaatst op: 12 mei 2015

Donderdag 21 mei a.s. kan je weer jouw zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 30ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij mooi weer op het dakterras van Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer. De hapjes worden aangeboden door hoofdsponsor Ricardo Vliese van Vlieservice Bedrijfsdiensten dé betrouwbare partner voor schoonmaak en glasbewassing.

Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomst, ook werkzoekenden en het entree is gratis. Wij maken van netwerken een ‘avondje uit’ dus neem jouw vrienden, collega’s en relaties mee. Netwerken doe je samen!

Vanaf 17.00 uur ben je welkom en kunstenares Willeke la Meijer exposeert 4 kunstwerken, Erwin de Bruijn van De Bruijn Videoproducties maakt dit keer de foto’s en The Dutch Diamond alias zanger Rick van der Kroon uit Kudelstaart zal een bijzonder optreden verzorgen. Speciaal wordt het zeker want uit handen van Olympisch snowboardkampioen Nicolien Sauerbreij ontvangt Rick zijn nieuwe single ‘Hello Again’. Nicolien Sauerbreij mag zichzelf uiteraard ook voorstellen want het bedrijven van TOPsport is ondernemen op het hoogste niveau.

Daarnaast geven wij alle 20 deelnemers aan de Lock me Up actie van Free a Girl een podium. Zij laten zich in de periode van 2 tot en met 6 juni 12 uur opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter om een vuist te maken tegen kinderprositutie. In Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer en Restaurant Lieveling in Hoofddorp komen 2 hokjes te staan. Diverse relaties van @BorrelAalsmeer laten zich opsluiten en dat willen wij tijdens het netwerekvent niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De gastvrouwen van het MBO College Airport uit Hoofddorp heten de bezoekers weer welkom, het podium wordt beschikbaar gesteld door TopVerhuur en de techniek is in handen van Eventec. De website en hosting wordt gefaciliteerd door My Dot Point com websites.

Vanaf 17.00 uur kan er ook een dagschotel besteld worden en staat om 20.00 uur een lange tafel klaar om met diverse relaties van @BorrelAalsmeer samen te dineren. Deelname is niet verplicht.

Lever je visitekaartje in bij binnenkomst en maak kans op een VIP arrangement voor 2 personen namens SuccesGids voor een 1-day Business & Property Intensive seminar van Kevin Green 23 mei a.s, 2 kaarten voor een voorstelling van BadaBoom ComedyClub Aalsmeer, een suède clutchetas aangeboden door modewinkel ZIN Shoes and More, een heerlijke Wine of Fire Cava aangeboden door Sparkling & More en 2 all inclusive arrangementen voor een onvergetelijke oer-Amsterdamse vaar, kijk en meezingavond op de MS de Jordaan!"

Ben je verhinderd, noteer dan 11 juni, 9 juli en 13 augustus a.s. in de agenda, elke 2e donderdag van de maand! Op de website kan je heel eenvoudig je zakelijke profiel aanmaken, vrienden worden met relaties en jouw producten en diensten onder de aandacht brengen door een update te plaatsen. Het netwerken gaat 24 uur per dag door! Maak je nu een profiel aan en ben je 21 mei aanwezig dan maak je ook kans op gratis advertentieruimte op de website.

Like ook de facebookpagina: www.facebook.com/borrelaalsmeer Voor meer informatie, aanmelden en het programma: www.borrelaalsmeer.nl/programma

Rick van der Kroon

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Single uitreiking aan The Dutch Diamond @BorrelAalsmeer

Donderdag 21 mei a.s. kan je weer jouw zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 30ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij mooi weer op het dakterras van Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer. De hapjes worden aangeboden door hoofdsponsor Ricardo Vliese van Vlieservice Bedrijfsdiensten dé betrouwbare partner voor schoonmaak en glasbewassing.Iedereen is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: