001 -Family
Foto-expositie in het Hofland Medisch Centrum

Foto-expositie in het Hofland Medisch Centrum


Geplaatst op: 12 mei 2015

Rotterdam staat bekend als dé architectuurstad van Nederland en trekt internationaal veel aandacht.
Een van die aandachttrekkers is de vorig jaar geopende Markthal. Een gebouw dat uniek is in de wereld; gebouwd in een hoefijzervormige boog met aan de buitenzijde 128 appartementen. De muren en het plafond aan de binnenkant zijn beschilderd met allerlei versproducten en omvatten een versmarkt, horeca, foodwinkels enz.
Een ander hoogtepunt is het eveneens vorig jaar geopende Centraal Station; een ultramodern knooppunt van openbaar vervoer met een opzienbarend uiterlijk.
Bekend zijn ook de kubuswoningen, gekantelde kubusvormige woningen op palen(het Blaakse bos). Maar behalve nieuwbouw herbergt Rotterdam ook nog verschillende rijksmonumenten, zoals het Witte Huis, gebouwd in 1898 in Art nouveaustijl. Het 45 m hoge gebouw was destijds het hoogste gebouw van West-Europa, geïnspireerd op de Amerikaanse wolkenkrabbers.

Ad van der Made en Theo van Stal, beiden lid van Fotoworkshop De Ronde Venen, hebben van deze Rotterdamse highlights een fotoserie gemaakt en daaruit een expositie samengesteld, die in de maanden mei en juni te zien is in het Hofland Medisch Centrum, Hofland 48-56 in Mijdrecht.
 

Fotoworkshop De Ronde Venen heeft 3-wekelijkse bijeenkomsten op maandagavond in de Willisstee - Wilnis.
Iedere 6 weken is er een nieuw fotothema en is er een gastspreker.
Enkele keren in het seizoen zijn er workshops, bijvoorbeeld portretfotografie of worden fotosafari’s georganiseerd naar bijzondere plaatsen.
De Fotoworkshop heeft ook enkele locaties voor tentoonstellingen zoals deze. Nieuwe leden van alle niveaus zijn altijd welkom.
Fotoworkshop De Ronde Venen wenst u veel kijkplezier bij de 12 foto’s in Hofland Medisch Centrum.

Wilt u meer informatie of eventueel foto’s bekijken van leden van de Fotoworkshop, kijk dan op www.fotoworkshopdrv.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto-expositie in het Hofland Medisch Centrum

Rotterdam staat bekend als dé architectuurstad van Nederland en trekt internationaal veel aandacht.Een van die aandachttrekkers is de vorig jaar geopende Markthal. Een gebouw dat uniek is in de wereld; gebouwd in een hoefijzervormige boog met aan de buitenzijde 128 appartementen. De muren en het plafond aan de binnenkant zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: