001 -Family
10 jaar Servicepunt De Ronde Venen

10 jaar Servicepunt De Ronde Venen


Geplaatst op: 12 mei 2015

In 2005 namen gemeente De Ronde Venen, woningbouwvereniging GroenWest (toen nog Westhoek Wonen) en Rabobank Rijn en Veenstromen een uniek initiatief: de oprichting van het ‘Servicepunt voor wonen, welzijn en zorg’.
Inmiddels beschikken alle kernen van de gemeente over een eigen (mobiel) Servicepunt waar inwoners terecht kunnen met de meest uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld over opvoeden, inkomensondersteuning of het huren van een woning.
Sinds begin dit jaar vormt het Servicepunt ook de toegang tot de Sociale Wijkteams die per 1 januari 2015 actief zijn.

Het jubileum van het ‘Servicepunt wonen, welzijn en zorg’ zal dit hele jaar worden gevierd. Het feestjaar werd afgetrapt tijdens de Nieuwjaarsreceptie in De Boei in Vinkeveen. Daar werd duidelijk dat het niet alleen ons feestje is: het hele jaar door gaan wij namelijk proberen een mooi bedrag bijeen te krijgen voor Stichting Jongeren Actief. Deze stichting zorgt ervoor dat ook kinderen van ouders met een wat smallere beurs lid kunnen worden van een sportvereniging. Eén van de manieren waarop we geld in willen zamelen is met statiegeldacties bij verschillende supermarkten in De Ronde Venen.

In de week van 8 tot 12 juni wordt het 10-jarig jubileum gevierd. Zo is er een receptie voor onze relaties en op woensdag 10 juni staat er voor alle bezoekers een traktatie klaar op de Servicepunten. Op vrijdag, tijdens de afsluiting van de Avondvierdaagse Mijdrecht-Wilnis, zijn medewerkers van het Servicepunt aanwezig om geld in te zamelen voor de Stichting Jongeren Actief.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

10 jaar Servicepunt De Ronde Venen

In 2005 namen gemeente De Ronde Venen, woningbouwvereniging GroenWest (toen nog Westhoek Wonen) en Rabobank Rijn en Veenstromen een uniek initiatief: de oprichting van het ‘Servicepunt voor wonen, welzijn en zorg’.Inmiddels beschikken alle kernen van de gemeente over een eigen (mobiel) Servicepunt waar inwoners terecht kunnen met de meest uiteenlopende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: