001 -Family
Juni Beweegt, dé kans om te beginnen

Juni Beweegt, dé kans om te beginnen


Geplaatst op: 13 mei 2015

Een maand lang sporten voor 10 euro, dat is een kans die je niet moet laten lopen!
Het is een mogelijkheid om met allerlei manieren van sporten en bewegen kennis te maken. Nu in juni het proberen, en dan bedenken of het iets is wat je in het nieuwe seizoen regelmatig wilt doen. ´Bewegen is goed voor iedereen, en door je aan te sluiten bij een groep is het makkelijker vol te houden,” aldus wethouder David Moolenburgh, die de aftrap deed voor Juni Beweegt.

Een paar deelnemers aan Juni Beweegt stellen zich voor:
Badmintonvereniging de Kwinkslag biedt u gezonde lichaamsbeweging, ontspanning en gezelligheid, waar iedereen behoefte aan heeft. Kom gewoon op donderdagavond om 19.30 uur langs in De Boei in Vinkeveen. Sportieve kleding en zaalschoenen is genoeg om mee te doen, zij zorgen wel voor een racket.
Tympaan-de Baat biedt u elke maandag van 15.00 tot 16.30 uur de mogelijkheid voor een geheugentraining, wandelen en gezellig met elkaar koffie drinken. Iets voor u? Kom naar Sporthal de Brug en probeer het eens een keer.
M’s Fitness is dé sportschool van Abcoude, Baambrugge en omstreken waar u op een heel ontspannen en gezellige manier aan uw lichaam kunt werken. Maak gebruik van Juni Beweegt om de sfeer van M’s Fitness zelf te proeven. De sportschool is gevestigd boven Garage Abcoude en heeft een prachtig uitzicht. M’s Fitness, Hollandse Kade 36A in Abcoude.
Bij Spel en Sport DRV kunt u ook een middagje bowlen, een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Gemiddeld spelen zo’n zestig à zeventig mannen en vrouwen elke woensdag met veel plezier hun partijtje. Goed voor de broodnodige lichaamsbeweging. Er wordt gespeeld in Bowlingcentrum Mijdrecht. Het bowlingseizoen loopt van eind augustus tot eind mei. De leden van de bowlinggroep kijken uit naar nieuwe deelnemers, want er is nog plaats op de banen. Beweeg je in juni dus naar de Bowling om kennis te maken met deze gezellige sport. En blijf vanaf eind augustus bewegen als vaste deelnemer van de bowlinggroep.
En nog 20 andere sportaanbieders verwelkomen u in de maand juni. Kijk op www.junibeweegt.nl voor meer mogelijkheden, voor fitte, heel fitte of niet zo fitte mensen en koop de Juni Beweegtpas. Juni Beweegt is een kans, maak er gebruik van!

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Juni Beweegt, dé kans om te beginnen

Een maand lang sporten voor 10 euro, dat is een kans die je niet moet laten lopen!Het is een mogelijkheid om met allerlei manieren van sporten en bewegen kennis te maken. Nu in juni het proberen, en dan bedenken of het iets is wat je in het nieuwe seizoen regelmatig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: