001 - Tuimarkt
Themamiddag Flierefluiters bij De Woudreus in Wilnis

Themamiddag Flierefluiters bij De Woudreus in Wilnis


Geplaatst op: 13 mei 2015

Op woensdagmiddag 27 mei zijn er allerlei activiteiten bij de tentoonstelling “Flierefluiters” in NME-centrum De Woudreus in Wilnis. De tentoonstelling brengt je in een andere wereld waar je spelenderwijs via activiteiten en opdrachten leert over vogels in de natuur. Maar op 27 mei is er nog veel meer te doen. Tussen 13.30 - 15.30 uur vliegen de kinderen zich rot van de ene activiteit naar de andere: je kunt een vogelhuisje timmeren (zolang de voorraad strekt), een vogelmasker maken van veren en je laten schminken. Als je vliegend binnenkomt zorgen we dat je fluitend weggaat. De middag is vooral voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, al zijn grote broers en zussen ook welkom en jongere kinderen onder begeleiding van een volwassene.

Deelname kost €3,- (wil je een vogelhuisje reserveren, meld je dan aan via nmederondevenen@odru.nl).

Tentoonstelling Flierefluiters
De tentoonstelling Flierefluiters gaat over vogels in de buurt en is tot en met 1 juli elke woensdagmiddag van 13.30-16.30 uur gratis te bezoeken in NME-centrum De Woudreus. Zoals elke woensdag kun je dan ook terecht voor het doen van een natuurkwartiertje of een natuurrugzakje.

Vrijwilligers
De activiteiten worden bedacht en begeleid door vrijwilligers, net als vrijwel alle activiteiten in en rond NME-centrum De Woudreus. Ze zouden niet door kunnen gaan zonder deze geweldige inzet van alle vrijwilligers. Is dit ook iets voor u? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op: 0297-273692 of nmederondevenen@odru.nl.

NME-centrum De Woudreus is elke woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur geopend (gratis toegang, voor sommige activiteiten vragen we een bijdrage).
Adres: Pieter Joostenlaan 28a (achter De Willesstee), 3648 XR Wilnis

Website: www.dewoudreus.nl
Volg ons ook op twitter/facebook: @NMEDeWoudreus/@NMEDeWoudreus
Mail: nmederondevenen@odru.nlLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Themamiddag Flierefluiters bij De Woudreus in Wilnis

Op woensdagmiddag 27 mei zijn er allerlei activiteiten bij de tentoonstelling “Flierefluiters” in NME-centrum De Woudreus in Wilnis. De tentoonstelling brengt je in een andere wereld waar je spelenderwijs via activiteiten en opdrachten leert over vogels in de natuur. Maar op 27 mei is er nog veel meer te doen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: