001 -Family
Spinnen4Life 2015 in Mijdrecht: nog maar 10 fietsen beschikbaar

Spinnen4Life 2015 in Mijdrecht: nog maar 10 fietsen beschikbaar


Geplaatst op: 13 mei 2015

Op 30 mei a.s. zal voor de zesde keer de spinningmarathon Spinnen4Life plaatsvinden op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Om 11 uur starten de deelnemers aan een spinning marathon van 5 uur. Onder leiding van ervaren spinning instructeurs van Beuving Lifestyle, Plux, Amstelhof, Optisport en Sportcentrum van Asdonk gaan de deelnemers de strijd aan met zichzelf en voor een ander. Want de opbrengst van dit evenement maakt het mogelijk voor kinderen in de sloppenwijken van Nairobi, Kenia, om naar school te gaan.

Er zijn nog slechts 10 fietsen beschikbaar. Wil je nog meedoen, dan kun je kiezen uit de volgende pakketten:
Pro spinning pakket: spinningfiets voor 1 getrainde deelnemer. Prijs: € 50,-.
Duo spinning pakket: spinningfiets voor 2 deelnemers. Prijs: € 60,-.
Four spinning pakket: spinningfiets voor 4 deelnemers. Prijs: € 80,-.
Bedrijfspakket: spinning fiets voor 1, 2 of 4 deelnemers. Sponsorlounge vouchers voor hapjes & drankjes. Sponsorvermelding op website en tijdens event. Prijs: € 200,-.
Sponsoring: Bedrijven kunnen het evenement vanaf € 200,- sponsoren

Alle deelnemers ontvangen broodjes, hapjes en drankjes tijdens het evenement. En een shirt, handdoek en goody bag. Rond de spinning marathon vinden tal van activiteiten plaats met standjes, een springkussen voor de kleintjes en stoelmassages.

Inschrijven kan via de website www.spinnen4life.nl. Bel voor meer informatie met Linda Janssen, 06 – 219 65 691. Of email met Linda@stichting4life.nl.

Spinnen4Life wordt mede mogelijk gemaakt door Hoofdsponsor Rabobank Rijn en Veenstromen, DHL, Beuving Lifestyle, Plux, Amstelhof, Optisport, Rendez Vous, DM4Life, ALLSAFE Mini Opslag, RelocAid, SCM Executives, HEMA, HCM, Puur Groente & Fruit, Opera Ice en Shampa Massages.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spinnen4Life 2015 in Mijdrecht: nog maar 10 fietsen beschikbaar

Op 30 mei a.s. zal voor de zesde keer de spinningmarathon Spinnen4Life plaatsvinden op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Om 11 uur starten de deelnemers aan een spinning marathon van 5 uur. Onder leiding van ervaren spinning instructeurs van Beuving Lifestyle, Plux, Amstelhof, Optisport en Sportcentrum van Asdonk gaan de deelnemers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: