Fietsendieven op heterdaad aangehouden bij station Abcoude

Fietsendieven op heterdaad aangehouden bij station Abcoude


Geplaatst op: 16 mei 2015

Abcoude - Bij het station van Abcoude heeft de politie dankzij een alerte getuige vrijdag 15 mei twee verdachten van fietsendiefstal kunnen aanhouden.

Omstreeks 13.45 uur kreeg de politie een melding dat twee mannen bij de fietsenstalling van het station met fietsen aan het slepen waren. Agenten troffen op basis van het signalement twee verdachten aan op verschillende plekken in de omgeving. Een van de twee, een 37-jarige Amsterdammer, was op dat moment op een parkeerplaats naast de Spoorlaan bezig met een slijptol het slot van een fiets open te zagen. Hij is ingesloten voor verhoor.

Heengezonden
De andere verdachte, een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, bleek een kniptang in zijn bezit te hebben. Tegen hem kon niet worden hardgemaakt dat hij betrokken was bij de diefstal, waarna de officier van justitie hem heenzond met een sepot.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietsendieven op heterdaad aangehouden bij station Abcoude

Abcoude - Bij het station van Abcoude heeft de politie dankzij een alerte getuige vrijdag 15 mei twee verdachten van fietsendiefstal kunnen aanhouden. Omstreeks 13.45 uur kreeg de politie een melding dat twee mannen bij de fietsenstalling van het station met fietsen aan het slepen waren. Agenten troffen op basis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: