001 - Escaperoom aglemeen
CSW jeugd bedankt René van Dijk en Martin de Blieck

CSW jeugd bedankt René van Dijk en Martin de Blieck


Geplaatst op: 18 mei 2015

Wilnis, Hemelvaartsdag 14 mei - Tijdens het jaarlijkse CSW minikamp werden jeugdtrainer en coördinator René van Dijk en jeugdtrainer Martin de Blieck, bedankt voor hun ongekende en jarenlange inzet voor de voetballende jeugd van CSW. Na respectievelijk 20 jaar (Martin) en 15 jaar (René) vinden beide heren het tijd om het stokje over te dragen aan een volgende generatie trainers.

Iedere woensdagmiddag stonden zij klaar om de jongste voetballers de techniek en het plezier van voetbal mee te geven. Hagel of regen, een training van René en Martin werd niet zomaar afgezegd. De energie en enthousiasme van beide heren was ongekend en brachten zij over op de jonge voetballers. Ook op zaterdag waren zij op het veld te vinden om de prestaties van “hun jongens” te volgen en om ze vanaf de zijlijn te coachen.

Naast trainer was René tevens coördinator van de CSW jeugd. Als coördinator was hij in overleg met de trainers o.a. verantwoordelijk voor de team indelingen, was hij contactpersoon en eerste aanspreekpunt en zorgde hij voor regelmatig overleg tussen de trainers en leiders. Naast deze veelomvattende taak beoefende René nog vele nevenactiviteiten bij de club. Jarenlang heeft hij in de organisatie van het minikamp gezeten. De Sinterklaascommissie blijft hij dit jaar nog ondersteunen en als trainer van het team van zijn zoon blijft hij ook nog actief. Of de trainers zich nu zullen gaan vervelen? Dat denken zij niet. Martin wordt voor het eerst opa en zal veel tijd met zijn kleinkind doorbrengen en René gaat genieten van zijn eiland in de Vinkeveense plassen.

CSW neemt afscheid van twee veel betekende trainers van deze club. CSW jeugd en ouders bedanken René en Martin voor alles wat zij hebben gedaan.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW jeugd bedankt René van Dijk en Martin de Blieck

Wilnis, Hemelvaartsdag 14 mei - Tijdens het jaarlijkse CSW minikamp werden jeugdtrainer en coördinator René van Dijk en jeugdtrainer Martin de Blieck, bedankt voor hun ongekende en jarenlange inzet voor de voetballende jeugd van CSW. Na respectievelijk 20 jaar (Martin) en 15 jaar (René) vinden beide heren het tijd om Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: