Karwei
Assuline Turfstekerstoernooi – inschrijving sluit over 1 week

Assuline Turfstekerstoernooi – inschrijving sluit over 1 week


Geplaatst op: 18 mei 2015

Wederom zegde Teun Feddema toe sponsoring voor het jaarlijkse buiten volleybaltoernooi van Atalante op zich te nemen. Op zondag 7 juni staat editie 27 van dit buitenvolleybaltoernooi gepland van 10:00u tot ca 16:30u op de korfbalvelden van onze vriendelijke vrienden van De Vinken in Vinkeveen. Guus Meeuwis én het Hajraa-toernooi vieren hun jaarlijkse feestje in een ander weekend van juni, dus dat zit elkaar niet in de weg!

Liefhebbers hebben nog een week de tijd om zich in te schrijven. Op twee niveaus wordt gestreden om de wisseltrofee: het recreatie toernooi is voor een gezellig dagje sportief bezig zijn, iedere gezellige combinatie is mogelijk: vriendenteams, familieteams, burenteams, etc. Wellicht ook leuk voor aspirantenteams om al dan niet samen met 1-2 senioren eens te proberen in de recreanten poule? Een team bestaat uit minimaal 6 personen, bij voorkeur 2 dames in het veld, dat is geen verplichting maar wel gezellig natuurlijk. Het Super recreanten toernooi is voor teams met volleybalervaring. Op de site van Atalante www.vv-atalante .nl vind je de deelnemende teams zover.

Aanmelden kan telefonisch via Han Feddema (0297-287952) óf door een mail te sturen naar Annemarie Bakker (pr@vv-atalante.nl) met teamnaam, captain en poule 'recreanten' of 'superrecreanten'. Voor deelname vragen we 30 euro per team, op de toernooidag te voldoen.

Aan de kids is ook gedacht: het springkussen is weer van stal gehaald en voor een ieder is de Vinkenkantine open voor een lekkere tosti, fris of biertje.

Graag tot ziens op zondag 7 juni!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Assuline Turfstekerstoernooi – inschrijving sluit over 1 week

Wederom zegde Teun Feddema toe sponsoring voor het jaarlijkse buiten volleybaltoernooi van Atalante op zich te nemen. Op zondag 7 juni staat editie 27 van dit buitenvolleybaltoernooi gepland van 10:00u tot ca 16:30u op de korfbalvelden van onze vriendelijke vrienden van De Vinken in Vinkeveen. Guus Meeuwis én het Hajraa-toernooi … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: