001 -Family
Druk weekend voor de veteranen 60+ van UWTC

Druk weekend voor de veteranen 60+ van UWTC


Geplaatst op: 18 mei 2015

Zaterdag 16 mei Is de Ronde van Rijssen verreden. De UWTC was sterk vertegenwoordigd met de renners Leen Blom, Ben de Bruin, John Tromp en Guus Zantingh aan de start. Op een selectief parcours met veel bochten en vals plat werd vanaf de start het peloton uit elkaar gereden met als gevolg dat na ongeveer drie ronden het veld uiteengeslagen was in drie groepen. In de kopgroep zat John Tromp verder enkele prominente hardrijders als Bert Bakker, Hans van Bavel en Aat Kool. In de tweede groep, van 7 renners, zaten Ben de Bruin en Guus Zantingh en in derde groep zat Leen Blom. De wedstrijd werd gewonnen door Bert Bakker uit Zaandam, meervoudige Nederlands Kampioen, voor Fred de Kinkelder uit Groenlo en derde werd Hans van Bavel uit Sint Anthonis. John Tromp wist zich verdienstelijk als 5e te klasseren, Guus Zantingh als 9e, Ben de Bruin als 12e en Leen Blom wist zich als 20e te klasseren zodat alle vier de UWTC renners in de prijzen vielen.
Zondag 17 mei stonden de UWTC renners Leen Blom, Ben de Bruin, Nico Fokker, John Tromp en Guus Zantingh aan de start van de Joop van de Berg Memoriaal 60+ wedstrijd in Woerden. De wedstrijd werd gewonnen door Willem Hus uit Voorburg voor Fred de Kinkelder uit Groenlo en derde werd Adri Huussen. John Tromp klasseerde zich als 6e en Guus Zantingh als 7e Leen Blom, Ben de Bruin en Nico Fokker finishten in het peloton. Leen Blom eindigde wel als eerste 70+ veteraan in deze wedstrijd.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Druk weekend voor de veteranen 60+ van UWTC

Zaterdag 16 mei Is de Ronde van Rijssen verreden. De UWTC was sterk vertegenwoordigd met de renners Leen Blom, Ben de Bruin, John Tromp en Guus Zantingh aan de start. Op een selectief parcours met veel bochten en vals plat werd vanaf de start het peloton uit elkaar gereden met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: