De winnaars van de verkleedwedstrijd

Geslaagde Rabobank bixiedag bij de Slotruiters in Abcoude


Geplaatst op: 18 mei 2015

Donderdag 14 mei is de tweede editie van de Rabobank bixiedag verreden bij de Slotruiters in Abcoude. Een wedstrijd speciaal voor de beginnende wedstrijdruiters. Om 09.00 uur in de ochtend ging de eerste combinatie de ring in om aan de jury haar dressuur verrichtingen te laten zien. Rond het middaguur was dit weer afgelopen en toen gingen de deelnemers zich gereed maken voor het leukste onderdeel van de dag: de verkleedwedstrijd! En wat hadden ze daar veel werk van gemaakt. De jury bestaande uit Mathilde van de Rabobank, jurylid Mieke en onze ereleden Teun en Leon stonden voor de onmogelijke taak om de drie mooiste combinaties eruit te halen. Ondertussen genoot het publiek van het bonte schouwspel. Uiteindelijk waren de winnaars: 1 Sydney vd Bout op Nike als Eenhoorn, 2 Elyse Vodde op Flipje als piraat, 3 Yvette Verkerk op El Chico als verpleegster. De prijs voor origineelste combinatie ging naar de ponywash: Kim Tambach met Hummel. Pony Hummel was helemaal versierd met sponsjes, schoonmaakdoekjes, etc en de moeder van Kim liep er bellenblazend naast.
Ook het spelletjescircuit vonden de kinderen erg leuk. De dag eindigde met het bixiespringen waar de kinderen konden kennismaken met een springparcours. Dankzij de Rabobank en Superstore de Ruitershop waren er mooie prijzen te winnen voor de deelnemers. Naast het bezig zijn met de pony konden de kinderen zich uitleven op een springkussen of de kleurplaat van de kleurwedstrijd zo mooi mogelijk inkleuren. Ook de ouders waren we niet vergeten, want voor hun lag er een uitdagende puzzel klaar. Na alle bixie onderdelen was er nog oefenspringen voor de gevorderde ruiters onder leiding van Jos Pronk. En de dag werd uiteindelijk afgesloten met een gezellige barbecue voor de leden van de Slotruiters. Een zeer geslaagde dag die alleen maar mogelijk was door de inzet van vele leden! De bixiedag krijgt nog een ‘staartje’ want er kan tot 1 juni gestemd worden op de mooist ingeleverde kleurplaat. Op de website van de Slotruiters zijn alle kleurplaten te zien en voor de winnaars liggen er toegangskaarten voor de Efteling of bioscoopbonnen klaar.

De winnaars van de verkleedwedstrijd

De winnende combinatie van de verkleedwedstrijd: Sydney vd Bout met pony Nike

De origineelste combinatie van de verkleedwedstrijd: de ponywash Kim Tambach met Hummel

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde Rabobank bixiedag bij de Slotruiters in Abcoude

Donderdag 14 mei is de tweede editie van de Rabobank bixiedag verreden bij de Slotruiters in Abcoude. Een wedstrijd speciaal voor de beginnende wedstrijdruiters. Om 09.00 uur in de ochtend ging de eerste combinatie de ring in om aan de jury haar dressuur verrichtingen te laten zien. Rond het middaguur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: