Ekris Summertime deal
Cees van de Ven, voorzitter van de werkgroep vrijwilligers

Ride for the Roses zoekt vrijwilligers


Geplaatst op: 18 mei 2015

Op 6 september 2015 vindt het grote wielerevenement Ride for the Roses in onze regio plaats. Die dag stappen ruim 12.000 mensen op de fiets om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Maar er zijn ook heel veel vrijwilligers nodig voor het succesvol verloop van dit evenement. De start en finish zijn in de bloemenveiling van FloraHolland in Aalsmeer en de routes gaan onder andere door Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn en Kaag en Braassem.

Iedereen van jong tot oud kan natuurlijk meefietsen op 6 september, maar mensen die niet mee willen of kunnen fietsen zijn meer dan welkom om mee te helpen als vrijwilliger. Er zijn ook helpende handjes nodig op 5 september bij de Pre-Ride for the Roses en de opbouw voor zondag.

De organisatie van Ride voor the Roses is druk bezig met het werven van vrijwilligers, maar nog steeds hard op zoek naar extra handen. Behalve dat de vrijwilliger op deze manier meewerkt aan een goed doel, is het ook leuk om eens achter de schermen te kijken bij zo’n groot evenement.

Vrijwilligers helpen onder andere mee met en bij:
• EHBO (EHBO-ers)
• Het uitdelen van rozen en goodiebags bij de finishlocatie
• De opbouw en afbouw van de start - en finishlocatie
• De catering
• Diverse logistieke werkzaamheden
• De beveiliging van het parcours

Cees van de Ven, voorzitter van de werkgroep vrijwilligers: “We willen ook graag jongeren betrekken bij dit evenement voor het goede doel. Iets doen voor ander, daar wordt niemand slechter van.”

Iedereen die meewerkt aan de Ride krijgt een T-shirt en natuurlijk wordt er goed gezorgd voor de vrijwilligers met een hapje en een drankje. “Ze zijn heel wat waard, want zonder hen is er geen evenement,” aldus Van der Ven.

Ben je 18 jaar of ouder en wil je ook een vuist maken tegen kanker? Help dan mee 12.000 fietsers een fantastische Ride for the Roses te geven en meld je aan als vrijwilliger. De werkgroep vrijwilligers houdt netjes alle gegevens en voorkeuren bij en deelt iedereen in overleg in.

Meer informatie of aanmelden kan via: vrijwilligers@ridefortheroses.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ride for the Roses zoekt vrijwilligers

Op 6 september 2015 vindt het grote wielerevenement Ride for the Roses in onze regio plaats. Die dag stappen ruim 12.000 mensen op de fiets om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Maar er zijn ook heel veel vrijwilligers nodig voor het succesvol verloop van dit evenement. De start Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: