001 -Family
Little Boogie Boy Blues Band

Aalsmeer en omstreken helpt de slachtoffers van de aardbeving in Nepal


Geplaatst op: 18 mei 2015

Groot festival op zondagmiddag 7 juni in N201 v.a. 14.00 uur voor muziekliefhebbers, kinderen en ouders.

Nepal is getroffen door twee vreselijke aardbevingen. Dagelijks zien we de aangrijpende beelden op televisie. We mogen niet stil blijven zitten en toekijken. Voor de organisatoren van het jaarlijkse Nepal benefiet festival in Aalsmeer is het een extra reden om het dit jaar groots aan te pakken en veel geld in te zamelen. Dit is hard nodig voor noodhulp in de vele getroffen dorpjes en de wederopbouw van het land. Gekoppeld aan het Nepal festival vindt de afsluiting van de Amateur Kunstweek plaats. Twee vliegen in één klap.

De organisatie heeft voor het festival, op zondagmiddag 7 juni van 14.00 uur tot 19.00 uur in N201 aan de Zwarteweg 90, diverse bands en muzikanten benaderd en is ontzettend trots dat heel veel bekende muzikanten, winkeliers en bedrijven uit Aalsmeer belangeloos hun steentje willen bijdragen aan dit bijzondere festival.

Voor de muziekliefhebbers zijn er maar liefst zeven optredens op twee podia. Wie treden op?
The Watts, al erg lang een begrip in Aalsmeer brengt supersnelle rock, afgewisseld met blues. Coolcast band brengt vrolijkheid met accoustische pop op humoristische wijze.
Little Boogie Boy Blues Band brengt de happy blues met de grote lach op het gezicht van Hein Meijer.
The Riverstones, de band rondom SAS brengt akoestische gitaren, pakkende vocalen, karakteristiek vioolspel en percussie als het ritme van je hart.
Mrs. Feelgood, twee zangeressen die populaire 70/80 er jaren nummers, afgewisseld met jazzy sounds en easy listening muziek komen brengen.
Jay Jay Bluesband brengt de blues met nummers van o.a. Muddy Waters, Walter Jackobs, Pinetops Perkins, afgewisseld met het repertoire van zangeres Ingrid.
Ten Beers After komt een mix brengen van Chicago blues, ska, soul, swing, pop en rock.

Voor de kinderen is er een groot springkussen en vele andere spelletjes, grimeren en een grabbelton.
Voor de ouders zijn er verschillende marktkraampjes met o.a. Nepalese artikelen, rommelmarkt, Nepalese hapjes, gesponsord door een Nepalees-Indiaas restaurant in Aalsmeer en de verkoop en veiling van prachtige artikelen, gesponsord door diverse winkeliers. Verder de mogelijkheid om een heerlijke stoelmassage te krijgen.

Waar kunt u helpen?
De gehele opbrengst van de verkoop en het entreegeld gaat naar Nepal. Dus kom allemaal naar dit mooie festival en geef als entreegeld een vrijwillige bijdrage die u kunt missen voor Nepal. Ook kunt u een donatie over maken op rek.nr. NL95INGB0005145518 tnv J.G. van der Zwaan, ovv Nepal aardbeving. De organisatoren van het benefiet festival hebben connecties in Nepal met een stichting die al jaren de projecten van de Nepal benefietavonden coördineert en nu heel hard werkt om de getroffen omliggende dorpjes in Nepal te helpen. Meer informatie over de hulp die mensen in Nepal via Nepal Benefiet krijgen, kunt u vinden op www.nepalbenefiet.webs.com of op de facebookpagina van Nepal Benefiet Aalsmeer.

Datum: 7 juni 2015 van 14:00 – 19:00
Locatie: N201, Zwarteweg 90 te Aalsmeer
Entree: vrijwillige bijdrage
Info: Joke 06-23861976 of Yvon 06-4368411

Little Boogie Boy Blues Band


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer en omstreken helpt de slachtoffers van de aardbeving in Nepal

Groot festival op zondagmiddag 7 juni in N201 v.a. 14.00 uur voor muziekliefhebbers, kinderen en ouders.Nepal is getroffen door twee vreselijke aardbevingen. Dagelijks zien we de aangrijpende beelden op televisie. We mogen niet stil blijven zitten en toekijken. Voor de organisatoren van het jaarlijkse Nepal benefiet festival in Aalsmeer Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: