Alzheimer Café Abcoude woensdag 27 mei over vroege signalen van dementie

Alzheimer Café Abcoude woensdag 27 mei over vroege signalen van dementie


Geplaatst op: 18 mei 2015

De specialist ouderengeneeskunde heeft in het werk te maken met mensen met dementie. In een vroeg stadium bij klachten over vergeetachtigheid om vast te stellen of er sprake is van dementie. Ook in een later stadium, als er sprake is van een vergevorderde staat van dementie en de patiënt opgenomen is, heeft de specialist ouderengeneeskunde een rol bij de behandeling. Zij werken samen met huisartsen en andere hulpverleners.

Gastspreekster Ineke Bakker is specialist ouderengeneeskunde. Zij vertelt over haar werk en de eerste signalen van dementie.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente De Ronde Venen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen delen, dan bent u van harte welkom. Er is koffie, thee en gelegenheid elkaar te ontmoeten. De middag begint om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tympaan-de Baat Esther Smit (0297) 230 280 of per e-mail e.smit@stdb.nl.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alzheimer Café Abcoude woensdag 27 mei over vroege signalen van dementie

De specialist ouderengeneeskunde heeft in het werk te maken met mensen met dementie. In een vroeg stadium bij klachten over vergeetachtigheid om vast te stellen of er sprake is van dementie. Ook in een later stadium, als er sprake is van een vergevorderde staat van dementie en de patiënt opgenomen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: