Lezing Eten uit de volkstuin van Marleen van Es in Aalmeer

Lezing Eten uit de volkstuin van Marleen van Es in Aalmeer


Geplaatst op: 18 mei 2015

Aalsmeer, 18 mei – Er zijn boeken over het houden van een volkstuin en boeken over koken met de oogst uit die tuin, maar geen boek combineert zaaien, oogsten en eten zoals Eten uit de volkstuin van Marleen van Es dat doet. Zij vertelt u hoe u het beste uw bodem kunt bemesten, welke bloemen u kunt eten en wat u met doorgeschoten groente doet.

Tijdens de lezing bereidt Marleen à la minute een eenvoudig recept en er zijn hapjes om te proeven. Heeft u zelf goede tuintips, leuke recepten of een lekker hapje? Neem ze dan mee, daar is volop ruimte voor.

Marleen van Es (45) is fotograaf en grafisch vormgever en heeft een moestuin in Utrecht. Als ze niet in haar tuin werkt, bedenkt en fotografeert ze recepten voor haar blog etenuitdevolkstuin.nl.

De lezing is op woensdag 27 mei van 20.15 tot 22.00 uur in bibliotheek Aalsmeer. Kaarten zijn er al vanaf €6,50 en zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl

Onder de aanwezige verloten we die avond een gesigneerd exemplaar van het allernieuwste boek van Marleen van Es ‘Eten uit de volkstuin’. Na deze avond heeft u zin in tuinieren én in koken.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lezing Eten uit de volkstuin van Marleen van Es in Aalmeer

Aalsmeer, 18 mei – Er zijn boeken over het houden van een volkstuin en boeken over koken met de oogst uit die tuin, maar geen boek combineert zaaien, oogsten en eten zoals Eten uit de volkstuin van Marleen van Es dat doet. Zij vertelt u hoe u het beste uw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: