001 - Week van de ontmoeting
De Vrijdagshow met Piro Syklone, Semistereo en Casting couch in N201

De Vrijdagshow met Piro Syklone, Semistereo en Casting couch in N201


Geplaatst op: 19 mei 2015

Vrijdag 22 mei een gevarieerd avondje live muziek in N201 met drie bands op het podium met elk een eigen stijl.

De eerste band van de avond is Piro Syklone. Een band met een bijzonder geluid dat zich beweegt tussen reggae, hiphop, funk en rock met veel catchy stukken er in die vol overgave en gevoel gebracht worden door ervaren muzikanten. De band wil met haar positieve houding in hun muziek mensen bewust maken van zaken die voor het behoud van onze aarde en alles erin belangrijk zijn. Dit echter zonder politieke statements of andere vingerwijzerij want uiteindelijk gaat het om de muziek!
Casting Couch is een lekkere rockband die je met veel energie een vleugje rock, een snufje pop en een schepje blues probleemloos voorschotelt om zo de gemoederen flink in beweging te krijgen; als derde band Semistereo: Deze band serveert zijn uitgesponnen alternatieve rock met de nodige snufjes postrock en progrock. Met invloeden die varieren van bands als Oceansize, Tool en A Perfect Circle, maar tel daar ook het grillige en alternatieve karakter van een Mars Volta of Radiohead bij op. De band laveert tussen ijzersterke melodieën, sfeer en rauwe uitbarstingen in songs die mooi laagje voor laagje zijn opgebouwd.

Behalve goede bands kun je natuurlijk ook gezellig even een balletje slaan op een van de pool biljarts, darten of even bijpraten in het café met een lekker drankje er bij uit de rijk gesorteerde bar van N201, genoeg te doen!
De zaal is open vanaf 20:30 en de entree is gratis.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vrijdagshow met Piro Syklone, Semistereo en Casting couch in N201

Vrijdag 22 mei een gevarieerd avondje live muziek in N201 met drie bands op het podium met elk een eigen stijl. De eerste band van de avond is Piro Syklone. Een band met een bijzonder geluid dat zich beweegt tussen reggae, hiphop, funk en rock met veel catchy stukken er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: