001 -Family
Inschrijving kinderburgemeester Aalsmeer en Jonge Helden verlengd tot 25 mei

Inschrijving kinderburgemeester Aalsmeer en Jonge Helden verlengd tot 25 mei


Geplaatst op: 19 mei 2015

Ondanks het feit dat al zeven kinderen zich hebben ingeschreven als kandidaat kinderburgemeester heeft Wethouder Gertjan van der Hoeven maandag een bliksembezoek gebracht aan alle tien basisscholen van Aalsmeer. Met een elevatorpitch van vijf minuten vertelde hij in meer dan 30 groepen zes en zeven over de verkiezing van de kinderburgemeester.
Gertjan van der Hoeven: “Ongeveer 900 kinderen weten nu dat Aalsmeer voor de eerste keer een kinderburgemeester gaat krijgen. De kinderen waren erg geïnteresseerd; sommigen wilden bijvoorbeeld weten of je ook macht had als kinderburgemeester. Verder maakte de burgemeestersketting, die ik voor de gelegenheid had omgedaan, veel indruk. Ik verwacht dat nog meer kinderen zich kandidaat gaan stellen de komende week, met als resultaat dat we een heel bevlogen kinderburgemeester krijgen. “

Je kunt je nog inschrijven tot 25 mei op de website www.aalsmeer.nl/jongehelden of www.aalsmeer.nl/kinderburgemeester.

De kandidaten voor de kinderburgemeester presenteren zich op woensdagmiddag 27 mei aan de jury. Op zaterdag 30 mei is het verkiezingsdag in de Zijdstraat, alle kinderen van Aalsmeer kunnen dan in een écht stemhokje op hun favoriete kandidaat stemmen. De gekozen kinderburgemeester wordt tijdens de juniorpramenrace op 13 juni officieel benoemd. De Jongerenlintjes worden een week later, op zaterdag 20 juni, uitgereikt tijdens het Bruggenfestival in Aalsmeer-Oost.

Voor meer informatie kijk op de website www.aalsmeer.nl/kinderburgemeester of www.aalsmeer.nl/jongehelden of stuur een mailtje aan j.woodley@amstelveen.nl. Bellen kan ook: telnr. 0297-387575 vragen naar J. Woodley

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving kinderburgemeester Aalsmeer en Jonge Helden verlengd tot 25 mei

Ondanks het feit dat al zeven kinderen zich hebben ingeschreven als kandidaat kinderburgemeester heeft Wethouder Gertjan van der Hoeven maandag een bliksembezoek gebracht aan alle tien basisscholen van Aalsmeer. Met een elevatorpitch van vijf minuten vertelde hij in meer dan 30 groepen zes en zeven over de verkiezing van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: