001 -Family
Start verkoop 1e fase 13 woningen Land van Winkel Abcoude

Start verkoop 1e fase 13 woningen Land van Winkel Abcoude


Geplaatst op: 20 mei 2015

Janssen de Jong Projectontwikkeling start op 21 mei met de verkoop van de eerste 13 woningen in Abcoude. De Baronie, de naam van de eerste deelfase, is een schitterende buitenplaats geïnspireerd op de adellijke landgoederen van weleer. Ontworpen met oog voor detail en met alle ruimte voor groen en water. Het appartementengebouw ‘Het Landhuis’ vormt het statige middelpunt van De Baronie met zeven luxe appartementen. Aan de rand van het eiland, direct aan het water, staan ‘Het Koetshuis’ met vier comfortabele cottagewoningen en ‘De Oranjerie’ met twee riante twee-onder-een-kapwoningen.

Het ontwerp van de Baronie is van architect Angie Abbink en bouwbedrijf Vink uit Moordrecht is verantwoordelijk voor de realisatie.

In Land van Winkel worden in verschillende fasen circa 200 gevarieerde woningen gerealiseerd. Belangstellenden worden op de hoogte gehouden wanneer zij hun contactgegevens achterlaten op www.landvanwinkel.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start verkoop 1e fase 13 woningen Land van Winkel Abcoude

Janssen de Jong Projectontwikkeling start op 21 mei met de verkoop van de eerste 13 woningen in Abcoude. De Baronie, de naam van de eerste deelfase, is een schitterende buitenplaats geïnspireerd op de adellijke landgoederen van weleer. Ontworpen met oog voor detail en met alle ruimte voor groen en water. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: