Tweede woonworkshop Vinkeveld

Tweede woonworkshop Vinkeveld


Geplaatst op: 20 mei 2015

Op woensdag 27 mei van 19.00 tot 21.30 uur vindt de tweede woonworkshop voor Vinkeveld in De Boei in Vinkeveen plaats. Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe duurzame wijk in het zuiden van Vinkeveen, dan ben je van harte welkom. Tijdens de workshops staan de woonwensen van toekomstige bewoners centraal. Samen geven wij de woonwijk vorm.

Tijdens de drukbezochte eerste workshop in april is ingezoomd op gewenste woningtypen, opzet van de wijk en uitstraling. Hieruit bleek onder andere dat een meer ‘traditionele’ architectuur favoriet is. De resultaten van de eerste workshop worden gepresenteerd in de tweede. Tijdens deze tweede avond brengen we de woningen en de opzet van de wijk een stapje verder. Er zijn drie thematafels: één om te bespreken hoe duurzaam jij wilt wonen. Een tweede tafel is gericht op de inrichting van de openbare ruimte en een derde over de verkavelingsopzet en architectuur van de wijk. Als je overweegt in Vinkeveld te gaan wonen en graag mee wilt denken: meld je dan aan via een e-mail naar info@woneninvinkeveld.nl

In totaal organiseren we drie woonworkshops. Wanneer je deelneemt aan één van de workshops wordt je beloond met voorrang op de start verkoop.

Op zaterdag 20 juni wordt op de bouwlocatie de zomerborrel georganiseerd. Tijdens deze zomerborrel kun je zien hoe de inbreng van de toekomstige bewoners is verwerkt in het plan. Na de zomer volgt de derde workshop waar het meer over de woningen zelf zal gaan. De verkoop verwachten we in het najaar van dit jaar. Eén stukje van het plan is al uitgewerkt: op de avond van de tweede woonworkshop gaan de eerste 16 Flexwoningen in verkoop. Voor meer informatie over de Flexwoningen kun je contact opnemen met Vida Makelaars via E info@vidamakelaars.nl of T 0297 212 987.

De gemeente De Ronde Venen gaat het cocreatie proces in samen met een aantal ontwikkelende partijen (Vink&Veenman, MIII Architecten, Stichting Afbouwwoningen) en met GroenWest voor de sociale huurwoningen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede woonworkshop Vinkeveld

Op woensdag 27 mei van 19.00 tot 21.30 uur vindt de tweede woonworkshop voor Vinkeveld in De Boei in Vinkeveen plaats. Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe duurzame wijk in het zuiden van Vinkeveen, dan ben je van harte welkom. Tijdens de workshops staan de woonwensen van toekomstige bewoners centraal. Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: