001 -Family
Inspiratie workshop ‘Communiceren Met Kinderen’

Inspiratie workshop ‘Communiceren Met Kinderen’


Geplaatst op: 21 mei 2015

Workshops Lokaal organiseert -op woensdagavond 3 juni van 20:00-22:00uur in KDV De Klimboom in Wilnis- een inspirerende workshop voor ouders die de band met hun kind willen versterken.

Over de workshop…

Een vol leven, je smartphone die om aandacht schreeuwt en herrie in huis…Soms loopt je hoofd over en blijft er maar een half oor over voor je kind(-eren). Terwijl jouw aandacht en betrokkenheid juist zo belangrijk voor hen zijn.

Hoe communiceer je met je kind die vaak niet luistert, maar wél alles hoort? Hoe vind je de ruimte om werkelijk verbinding te hebben met je kind? En hoe versterk je de band die je samen hebt terwijl je leven zó vol is? Wat doen andere ouders om de band met hun kind te versterken? Deze vragen staan centraal tijdens deze inspirerende avond! Je gaat naar huis met een prachtig aan-het-werkboekje én je eigen communicatieplan, zodat je thuis meteen aan de slag kunt met alles wat je hebt opgedaan tijdens deze avond.

• Leer met hart en ziel te communiceren met je kind ondanks de dagelijkse hectiek

• Ontdek hoe je met kleine aanpassingen de band versterkt met je kind

• Laat je inspireren door tips en ideeën en ga naar huis met een eigen
communicatieplan.

• Ontmoet andere ouders in De Ronde Venen en deel ervaringen

Deelname is gratis (alleen na aanmelding). Je kunt je via de website ouderslokaal.nl aanmelden.

Over Ouders Lokaal

Workshops Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente. Heb je een leuk idee? Mail deze naar info@ouderslokaal.nl

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inspiratie workshop ‘Communiceren Met Kinderen’

Workshops Lokaal organiseert -op woensdagavond 3 juni van 20:00-22:00uur in KDV De Klimboom in Wilnis- een inspirerende workshop voor ouders die de band met hun kind willen versterken. Over de workshop… Een vol leven, je smartphone die om aandacht schreeuwt en herrie in huis…Soms loopt je hoofd over en blijft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: