001 -Family
Maandag 1 juni start Zwem4daagse in Mijdrecht

Maandag 1 juni start Zwem4daagse in Mijdrecht


Geplaatst op: 26 mei 2015

De derde editie van de landelijk Zwem4daagse gaat in het Veenweidebad in Mijdrecht op maandag 1 juni van start. Burgemeester Divendal zal om 18:00 het startsein geven. Na twee zeer succesvolle jaren heeft de organisatie ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk gebeuren van te maken.

Er kan gekozen worden voor 250, 500 of 100 meter per avond, zodat er op je keuze van vier van de vijf avonden in totaal 1, 2 of 4 kilometer gezwommen kan worden. Maandag, dinsdag en donderdag kan er gezwommen worden van 18:00-21:00 uur, op woensdag en vrijdag van 18:00-20:30 uur.

Naast dit sportieve spektakel wordt ook de gezelligheid en het vermaak niet uit het oog verloren, zo kan je voor of na het zwemmen ook deelnemen aan de volgende activiteiten: ● Cup cakes versieren ● ‘lotuswonden’ maken ● schaken ● kleurwedstrijd ● grabbelton ● limo- en snoepkraam ● schminken ● accordeonoptreden ● badmintonnen ● jongleren ● poffertjes eten ● pony rijden ● supergroot springkussen ● knutselen ● loterij ● waterpolo clinic ● aqua sportief clinic ● kano clinic ● wedstrijdzwem clinic. En op dinsdagavond een gratis ijsje voor de deelnemers en niet te vergeten op de vrijdagavond afsluitend de loterij, een disco en natuurlijk de uitreiking van de medailles!

Deze zwem4daagse-week wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors uit De Ronde Venen. Tot en met zaterdag kun je je nog inschrijven tegen het gereduceerde tarief van €7,00 op site: www.deamstel.zwem4daagse.nl, daarna kun je op maandag- en dinsdagavond nog terecht voor €8,50 in de hal van het Veenweidebad aan de ontspanningsweg 1 in Mijdrecht.
Voor de laatste informatie: https://www.facebook.com/DeAmstelZwem4daagse of zpv-de-amstel.nl.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maandag 1 juni start Zwem4daagse in Mijdrecht

De derde editie van de landelijk Zwem4daagse gaat in het Veenweidebad in Mijdrecht op maandag 1 juni van start. Burgemeester Divendal zal om 18:00 het startsein geven. Na twee zeer succesvolle jaren heeft de organisatie ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk gebeuren van Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: