001 - Escaperoom aglemeen
Presentatrice Radio Aalsmeer laat zich opsluiten

Presentatrice Radio Aalsmeer laat zich opsluiten


Geplaatst op: 26 mei 2015

AALSMEER – Deze week bij Radio Aalsmeer onder meer aandacht voor de actie Free a Girl. Onder andere presentatrice Miranda Gommans laat zich twaalf uur opsluiten voor het goede doel. Daarnaast zal Daniël Rewijk zijn favoriete muziek laten horen en komt dansjuf Simone van Omnia langs in ‘Lets Go 2 the Disco’.

Het infotainmentprogramma ‘Weekend Magazine’ is wekelijks te beluisteren op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. Al het nieuws in de breedste zin van het woord, komt dan aan bod. Het programma wordt wekelijks door een wisselend team gemaakt. Radio Aalsmeer zoekt overigens nog altijd enthousiaste programmamakers die dit team willen komen versterken.
Komende zaterdag zal het ‘Weekend Magazine’ voor een groot gedeelte in het teken staan van “Free a Girl”. Tussen 15.00 en 16.00 uur zullen een aantal deelnemers aan deze ‘Lock Me Up’ actie aan het woord komen. Tussen 20 en 24 mei zullen diverse deelnemers zich gedurende 12 uur laten opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. Zij willen zo een statement maken tegen kinderprostitutie én geld op halen! Één van de deelnemers die zich laat opsluiten is Radio Aalsmeer-presentatrice Miranda Gommans. Zelf even een kijkje nemen? Dat kan in restaurant Welkom Thuis aan de Stommeerweg.

Dansen en Weekaatje
Zoals iedere vrijdag hoor je ook op 29 mei a.s. weer gezellige muziek tussen 18.00 en 19.00 uur bij Let’s go to the Disco. Dansjuf Simone komt langs samen met Lisanne, Puck en Sophie. Zij dansen bij Omnia en komen alles vertellen over de dansshow waar zij aan meedoen in juni.
De top 5 komt deze week van de kinderen die aan het Weekaatje hebben meegedaan afgelopen weekend. Zij komen alles vertellen over dit leuke kampweekend.
Heb jij een vraag voor een van onze gasten of wil je een nummer aanvragen voor je beste vriendin, je grote broer of je tofste meester? Dat kan! Bel dan tijdens de uitzending naar 0297-325858. Een mailtje sturen kan ook naar studio@radioaalsmeer.nl, laat een berichtje achter op onze Facebookpagina of stuur een tweet naar @LG2tD.

Top 10 van… Daniël Rewijk
De maandag is een uitstekend beluisterde radioavond op Radio Aalsmeer. Programma’s als ‘Uur van Puur’, ‘Door de Mangel’ en “De Top 10 van…’ hebben een grote vaste kern van luisteraars weten te vergaren. In ‘De Top 10 van…’ is deze week de bekende auteur Daniël Rewijk te gast. Hij is auteur van het boek “Captain van Jong Holland. Een biografie van Pim Mulier 1865-1954”. De Aalsmeerder promoveerde hiermee onlangs aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Komende maandag zal hij zijn tien favoriete muzieknummers laten horen.
De nieuwe gast in het programma ‘Door de Mangel’ is nog niet bekend. De uitzending met Cor Trommel van vorige week, ging door omstandigheden niet door, maar houd de website van de lokale omroep goed in de gaten. Zodra de gast bekend is, wordt deze daar bekend gemaakt.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). Het bezoekadres van de studio is Van Cleeffkade 15, Aalsmeer (in de Crown Business Studio’s).

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Presentatrice Radio Aalsmeer laat zich opsluiten

AALSMEER – Deze week bij Radio Aalsmeer onder meer aandacht voor de actie Free a Girl. Onder andere presentatrice Miranda Gommans laat zich twaalf uur opsluiten voor het goede doel. Daarnaast zal Daniël Rewijk zijn favoriete muziek laten horen en komt dansjuf Simone van Omnia langs in ‘Lets Go 2 Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: