001 -Family
Anjeractie Aalsmeer: geef aan cultuur in je buurt

Anjeractie Aalsmeer: geef aan cultuur in je buurt


Geplaatst op: 26 mei 2015

De week van 31 mei tot en met 6 juni is de week van de Anjeractie, de jaarlijkse week van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In deze week gaan collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds ieder jaar meer dan 3.500 projecten ondersteunen. Bovendien mag de collecterende vereniging een deel van de opbrengst houden voor de eigen clubkas.

Wie mag er collecteren?
Leden van verenigingen die zich bezighouden met cultuur mogen collecteren voor de Anjeractie. Dit zijn leden van bijvoorbeeld koren, harmonieën en fanfares, brassbands, dans- en toneelverenigingen, majorettekorpsen, etc. Eenderde van de opbrengst mag de collecterende vereniging houden voor de eigen clubkas. De overige tweederde komt ten goede aan de vele culturele projecten in de provincie waar de opbrengst is opgehaald.

Ook dit jaar hebben Aalsmeerse verenigingen zich weer aangemeld voor de Anjeractie. In de week van 31 mei tot en met 6 juni komen hun leden langs met een oranje collectebus. Elke bijdrage, groot of klein is van harte welkom. U helpt daarmee de vereniging te ondersteunen en draagt meteen bij aan culturele projecten in Noord-Holland.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Cultuurpunt Aalsmeer via info@cultuurpuntaalsmeer.nl of 0297 – 361 165.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Anjeractie Aalsmeer: geef aan cultuur in je buurt

De week van 31 mei tot en met 6 juni is de week van de Anjeractie, de jaarlijkse week van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In deze week gaan collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: