Karwei
Foto: DB Video

Olympisch goud tijdens @BorrelAalsmeer


Geplaatst op: 26 mei 2015

Afgelopen donderdag konden 130 bezoekers weer hun zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 30ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer op het dakterras van Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer. De hapjes werden aangeboden door hoofdsponsor Ricardo Vliese van Vlieservice Bedrijfsdiensten dé betrouwbare partner voor schoonmaak en glasbewassing.

Kunstenares Willeke la Meijer exposeerde vier kunstwerken, Erwin de Bruijn van De Bruijn Videoproducties maakt dit keer de foto’s en The Dutch Diamond alias zanger Rick van der Kroon uit Kudelstaart kreeg uit handen van olympisch snowboardkampioen Nicolien Sauerbreij zijn nieuwe single ‘Hello Again’ uitgereikt en uiteraard bracht hij o.a. zijn nieuwe single ten gehore.

Alle 22 deelnemers aan de Lock me Up actie van Free a Girl kregen ook een podium. Zij laten zich in de periode van 2 tot en met 7 juni 12 uur opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter om een vuist te maken tegen kinderprositutie. In Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer en Restaurant Lieveling in Hoofddorp komen 2 hokjes te staan. Diverse relaties van @BorrelAalsmeer laten zich opsluiten en organisator Ingrid Claasen alsmede teamcaptain van de Lock Me Up actie wilde dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Dank gaat weer uit naar TopVerhuur voor het beschikbaar stellen van het podium en de techiek was in in handen van Eventec. De website en hosting wordt gefaciliteerd door My Dot Point com websites.

Dit keer werden er mooie prijzen verloot zoals een VIP arrangement voor 2 personen namens SuccesGids voor een 1-day Business & Property Intensive seminar van Kevin Green, 2 kaarten voor een voorstelling van BadaBoom ComedyClub Aalsmeer, een suède clutchetas aangeboden door modewinkel ZIN Shoes and More, een heerlijke Wine of Fire Cava aangeboden door Sparkling & More en 2 all inclusive arrangementen voor een onvergetelijke oer-Amsterdamse vaar, kijk en meezingavond op de MS de Jordaan!"

De volgende netwerkevents staan gepland op 11 juni, 9 juli en 13 augustus a.s. in de agenda, elke 2e donderdag van de maand! Op de website kan je heel eenvoudig een zakelijk profiel aanmaken, vrienden worden met relaties en jouw producten en diensten onder de aandacht brengen door een update te plaatsen. Het netwerken gaat 24 uur per dag door en wij maken van Netwerken een Avondje uit. Voor meer informatie, aanmelden en het programma: www.borrelaalsmeer.nl

Foto: DB Video

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Olympisch goud tijdens @BorrelAalsmeer

Afgelopen donderdag konden 130 bezoekers weer hun zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 30ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer op het dakterras van Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer. De hapjes werden aangeboden door hoofdsponsor Ricardo Vliese van Vlieservice Bedrijfsdiensten dé betrouwbare partner voor schoonmaak en glasbewassing.Kunstenares Willeke la Meijer exposeerde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: