7de editie Argon Summer Football Event – 18 tot en met 20 augustus


Geplaatst op: 26 mei 2015

In de laatste week van de zomervakantie kunnen voetballiefhebbers vanaf 6 tot en met 12 jaar meedoen aan het Summer Football Event. Alle jongens en meiden uit de Ronde Venen zijn van harte welkom om een leuk en leerzaam voetbalfeest te komen beleven.

Onder begeleiding van enthousiaste trainers gaan de deelnemers op dinsdag 19 augustus, woensdag 20 augustus en donderdag 21 augustus van 9.30u tot 15.30u veel voetbalplezier beleven met voetbalclinics, toernooien, voetbalattracties, voetbalbingo en een quiz op en rond de velden van SV Argon. Dit voetbalfeest is een ideale vakantiebesteding om de voetbalsmaak weer te pakken te krijgen, voetbalmaatjes te maken en met een voorsprong het nieuwe voetbalseizoen te beginnen.

Inschrijven voor het Summer Fooball Event is mogelijk via; www.togethersportevents.nl/sfe-argon

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

7de editie Argon Summer Football Event – 18 tot en met 20 augustus

In de laatste week van de zomervakantie kunnen voetballiefhebbers vanaf 6 tot en met 12 jaar meedoen aan het Summer Football Event. Alle jongens en meiden uit de Ronde Venen zijn van harte welkom om een leuk en leerzaam voetbalfeest te komen beleven. Onder begeleiding van enthousiaste trainers gaan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: