001 - Week van de ontmoeting
Week van de Amateurkunst in Aalsmeer

Week van de Amateurkunst in Aalsmeer


Geplaatst op: 26 mei 2015

Aanstaande zaterdag is het zo ver, dan presenteert jong en oud zich met kunst en cultuur in het centrum van Aalsmeer. In het kader van de landelijke week van de Amateurkunst organiseert Cultuurpunt Aalsmeer een amateurmanifestatie in en rond het gemeentehuis en zijn er in samenwerking met ondernemersvereniging Meer Aalsmeer en Jeugdcultuurfonds Aalsmeer allerlei culturele activiteiten te beleven.

Om 13.00 uur opent wethouders Gertjan van der Hoeven deze feestelijke week op muzikale wijze in het gemeentehuis. Daarna treden verschillende muziekverenigingen op en presenteren jonge musici zich, evenals leden van de Maaandagschilders. Buiten is er een informatiemarkt en geeft De Werkschuit workshops voor jong en oud.
Meer Aalsmeer stelt maar liefst 20 etalages beschikbaar voor amateurkunstenaars of verenigingen om zich te presenteren en zorgt voor straattheater en een feestelijke aankleding.
Voor de jeugd is er een speciaal programma met een culturele speurtocht en van 13.00 tot 15.00 uur een kleurwedstrijd op het Molenplein i.s.m. het Jeugdcultuurfonds. Inschrijven is gratis en kan op de dag zelf van 12.30 tot 13.00 of vooraf via de website van het Cultuurpunt. Let op: er is slechts een beperkt aantal inschrijfplekken!

De middag wordt om 16.15 uur afgesloten met een optreden van een gelegenheidsorkest in de Burgerzaal van het gemeentehuis. De Aalsmeerse en Kudelstaartste muziekverenigingen organiseren deze zogenaamde Play-in, waaraan leden van deze verenigingen en van orkesten uit de omgeving aan deelnemen.

Het programma in het gemeentehuis is live te volgen via Radio Aalsmeer.

Kijk voor meer informatie over het precieze programma en over nog meer Aalsmeerse activiteiten in het kader van de Week van de Amateurkunst op de website van het Cultuurpunt, www.cultuurpuntaalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Week van de Amateurkunst in Aalsmeer

Aanstaande zaterdag is het zo ver, dan presenteert jong en oud zich met kunst en cultuur in het centrum van Aalsmeer. In het kader van de landelijke week van de Amateurkunst organiseert Cultuurpunt Aalsmeer een amateurmanifestatie in en rond het gemeentehuis en zijn er in samenwerking met ondernemersvereniging Meer Aalsmeer Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: