001 -Family
De Veenlopers doet ook mee met Juni beweegt

De Veenlopers doet ook mee met Juni beweegt


Geplaatst op: 26 mei 2015

Wilt u ook kennis maken met hardlopen in de buitenlucht dat kan in de maand juni bij de Veenlopers. Juni beweegt heeft een initiatief genomen om burgers in de Ronde Venen kennis te laten maken met sporten en daar doet de Atletiek vereniging de Veenlopers ook mee.
U kunt voor € 10,00 een Junibeweegtpas aanvragen op de site www: junibeweegt.nl waarbij u dan bij verschillende sportaanbieders terecht kunt en natuurlijk ook bij de Veenlopers.
De Veenlopers is een Atletiek verenging die individuele lopers van jong (18 Jaar) tot oud traint en kunnen starten bij de beginners groep (start to Run) of bij de andere gevorderde groepen of wedstrijd groep, dus voor iedereen is een groep beschikbaar waarbij gezelligheid niet wordt vergeten.

Hardlopen is goed voor Uw uithoudingsvermogen, geestelijke gezondheid, botdichtheid (vermindert eventuele breuk bij vallen), stabiliteit, algemene gezondheid, conditie, tegen overgewicht, tegen stress en spanningen, kortom u zit dan zogezegd beter in Uw vel.
U kunt bij de Veenlopers onder begeleiding van gecertificeerde trainers op uw eigen tempo kennis maken met hardlopen op Donderdagen 4-11-18-25 juni vanaf 19.30 en verzamelen bij het Veenweidebad, zij ingang in Mijdrecht, en indien u niet op de donderdag kunt neem dan contact op met robvzijtveld@gmail.com

Als u naar ons toekomt zorgt dan voor luchtige kleding en een jasje of trui die u uit kunt doen als het echt warm wordt, verder is het wel van belang dat u goede passende sportschoenen draagt. Als u later meer wilt hardlopen laat u dan adviseren door een van onze trainers.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Veenlopers doet ook mee met Juni beweegt

Wilt u ook kennis maken met hardlopen in de buitenlucht dat kan in de maand juni bij de Veenlopers. Juni beweegt heeft een initiatief genomen om burgers in de Ronde Venen kennis te laten maken met sporten en daar doet de Atletiek vereniging de Veenlopers ook mee.U kunt voor € … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: