001 -Family
Gerard Joling betrokken bij aanrijding bejaarde vrouw in Aalsmeer

Gerard Joling betrokken bij aanrijding bejaarde vrouw in Aalsmeer


Geplaatst op: 26 mei 2015

Aalsmeer - Gerard Joling is aan het einde van de middag betrokken geraakt bij een verkeersongeval. De zanger kwam met zijn donkerkleurige stationwagen in botsing met een bejaarde vrouw met een rollator.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de Van Cleeffkade in Aalsmeer. Volgens een getuige stak de bejaarde vrouw de straat over waarna zij door de auto werd aangereden. Volgens een overbuurvrouw die het ongeluk zag gebeuren, zou Joling zelf achter het stuur hebben gezeten.

Het slachtoffer zou volgens de getuige zijn gelanceerd en kwam met een flinke klap op het asfalt neer. De rollator zou naar de andere kant van de straat zijn geschoten.
De vrouw was volgens de politie nog wel aanspreekbaar is overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens een getuige is Joling door twee agenten meegenomen naar een politiebureau. De politie laat weten dat een aanhouding altijd standaardprocedure is bij dit soort incidenten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: AT5.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerard Joling betrokken bij aanrijding bejaarde vrouw in Aalsmeer

Aalsmeer - Gerard Joling is aan het einde van de middag betrokken geraakt bij een verkeersongeval. De zanger kwam met zijn donkerkleurige stationwagen in botsing met een bejaarde vrouw met een rollator. Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de Van Cleeffkade in Aalsmeer. Volgens een getuige stak de bejaarde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: