001 -Family
Aftellen tot AJOC Back To Basic

Aftellen tot AJOC Back To Basic


Geplaatst op: 27 mei 2015

Nog maar drie weken en dan is het eindelijk zover: een ouderwets gezellig AJOC weekend! De voorbereidingen liggen keurig op schema en al veel mensen hebben een kaartje weten te bemachtigen. Is dat jou nog niet gelukt? Geen nood, de kaartverkoop is nog in volle gang!

Eerder maakte jongerenvereniging AJOC het programma al bekend. Op vrijdag 19 juni staan The Dirty Daddies en BigBird op het AJOC podium. De cover-spektakelband The Dirty Daddies is bekend van spetterende optredens op o.a. Concert At Sea, Zwarte Cross en in de Heineken Music Hall. Van The Dirty Daddies mag je een compleet vernieuwde show met veel nieuwe muziek, een uitgebreide vuur- en lichtshow, CO2-kanonnen en natuurlijk de welbekende stortvloed aan confetti verwachten. Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!
De vijf onweerstaanbare mannen van Bigbird zijn de eindbazen onder de coverbands. Maar liefst 120 meezingers worden op je afgevuurd, verpakt in de vetste medleys & mash-ups.

Zaterdag 20 juni zijn Royal Beat en de 3FM DJ’s aan de beurt. Dit is dé live sensatie van Nederland. Royal Beat en de 3FM DJ’s geven een wervelende show waarbij zowel alle grote dance knallers als de beste stadionrock voorbij komen. Op beide avonden is ook de Fireball discotheek present om de oude bekende AJOC nummers te draaien. De tent zal weer als vanouds op zijn kop staan!

Kaarten zijn dit jaar verkrijgbaar bij zowel vaste verkooppunten als via online verkoop. De vaste verkooppunten zijn: Primera de Jong (De Lindeboom 16a, Mijdrecht) en De Zwart dranken en delicatessen (Herenweg 35, Wilnis). Via de website www.ajocbtb.nl worden de kaarten ook verkocht. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop beschikbaar voor €10,- per stuk of voor €17,50 als passe-partout (toegang voor beide avonden). Als er op de avonden zelf nog kaarten beschikbaar zijn, dan kosten deze aan de deur €12,50.

Houd onze media kanalen in de gaten voor alle info over de voorverkoop en het laatste nieuws: www.ajocbtb.nl, facebook.com/ajocbtb of twitter @ajocbtb.

Het gaat weer als vanouds gezellig worden, mis het niet!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aftellen tot AJOC Back To Basic

Nog maar drie weken en dan is het eindelijk zover: een ouderwets gezellig AJOC weekend! De voorbereidingen liggen keurig op schema en al veel mensen hebben een kaartje weten te bemachtigen. Is dat jou nog niet gelukt? Geen nood, de kaartverkoop is nog in volle gang! Eerder maakte jongerenvereniging AJOC … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: