001 - Escaperoom aglemeen
Model Veensteekmachine weer terug, bleek verjaardagsstunt

Model Veensteekmachine weer terug, bleek verjaardagsstunt

Via 0297 TV

Geplaatst op: 28 mei 2015

Een levensecht miniatuurmodel van de bekende Veensteekmachine was afgelopen woensdag opeens verdwenen. Er werd gedacht aan diefstal, maar het bleek een ludieke verjaardagsstunt te zijn. Het bouwwerk stond op een paal langs het festivalterrein in Vinkeveen.

Teams moesten tijdens Vinkefest een paalhut bouwen. Deze 'Vinkenesten' zijn na het festival blijven staan, maar woensdag bleek de Veensteekmachine opeens te zijn verdwenen. 

Woensdagavond werd op een verjaardag opeens een aanhanger met de Veensteekmachine een terrein op gereden. Vrienden van een van de bouwers hadden de stunt bedacht. Als verjaardagscadeau kreeg hij het bouwwerk weer terug. 


Archief

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297 TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Model Veensteekmachine weer terug, bleek verjaardagsstunt

Een levensecht miniatuurmodel van de bekende Veensteekmachine was afgelopen woensdag opeens verdwenen. Er werd gedacht aan diefstal, maar het bleek een ludieke verjaardagsstunt te zijn. Het bouwwerk stond op een paal langs het festivalterrein in Vinkeveen. Teams moesten tijdens Vinkefest een paalhut bouwen. Deze 'Vinkenesten' zijn na het festival blijven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: