001 -Family
Kooreman Uitvaartzorg start vanaf 1 juni in De Ronde Venen e.o.

Kooreman Uitvaartzorg start vanaf 1 juni in De Ronde Venen e.o.


Geplaatst op: 28 mei 2015

Vanaf 1 juni zal Kooreman Uitvaartzorg starten in gemeente De Ronde Venen. Kooreman Uitvaartzorg is een jong bedrijf met vakkundige en enthousiaste medewerkers. Ons jonge en dynamische team staat garant voor jarenlange ervaring en expertise. Kooreman Uitvaartzorg werkt nauw samen met Uitvaartverzorging Van Vuure in Hilversum. Van Vuure heeft meer dan 100 jaar ervaring in het begeleiden van uitvaarten.

Een uitvaart regelen doet u niet elke dag. Er komt veel op u af in een verdrietige periode. Vragen, beslissingen. Cremeren of begraven? Een kist of een opbaarplank?

Daar gaan wij ons in eerste instantie op richten: Mensen informeren! In de praktijk ervaren wij veelal dat mensen onwetend zijn. Niet alleen wat betreft de keuzes, maar ook wat betreft de kosten.

Brigitte Kooreman: “Persoonlijk vind ik dat een ieder verzekerd zou moeten zijn, of een bedrag opzij zou moeten zetten. Het scheelt een hoop ellende bij de nabestaanden.”

Nabestaanden willen altijd de laatste eer bewijzen. Alles goed afsluiten zoals de overledene het graag had gewild. Maar, zij hebben niet altijd de middelen.

Bedenk maar eens of u € 5.000,00 euro heeft liggen om hiervoor de uitvaart van uw naaste te betalen? 9 van de 10 zal dit niet hebben. Dan kan de uitvaart een enorme desillusie worden en dat kan niet de bedoeling zijn.

Op het moment dat u er aan toe bent, belt u ons en wij nemen stap voor stap uw wensen met u door. Wat belangrijk is, zijn de keuzes die gemaakt worden. Breder en verder denken dan de standaard. Iedereen op zijn eigen manier en met zijn eigen wensen. Wij nemen alle tijd en zorgen ervoor dat u met een goede herinnering terug kijkt naar de dag van de uitvaart.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kooreman Uitvaartzorg start vanaf 1 juni in De Ronde Venen e.o.

Vanaf 1 juni zal Kooreman Uitvaartzorg starten in gemeente De Ronde Venen. Kooreman Uitvaartzorg is een jong bedrijf met vakkundige en enthousiaste medewerkers. Ons jonge en dynamische team staat garant voor jarenlange ervaring en expertise. Kooreman Uitvaartzorg werkt nauw samen met Uitvaartverzorging Van Vuure in Hilversum. Van Vuure heeft meer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: