001 -Family
Dans- en theatervoorstelling

Dans- en theatervoorstelling "Shoe Show" op 13 juni Abcoude


Geplaatst op: 28 mei 2015

Een dans- en theatervoorstelling, die twee keer wordt uitgevoerd door alle dansers en acteurs van Stichting Kunst Rond de Venen en de dansschool van Elize Kruithof . Dit zijn in totaal zo’n 90 dansers en 8 acteurs in de leeftijd van vier tot vijfentwintig jaar.

‘Shoe Show!’ vindt plaats op:

Zaterdag 13 juni 2015

Aanvang 14.00 uur en aanvang 16.30 uur

Piet Mondriaan Theater
Broekzijdselaan 46
Abcoude

Op dit moment zijn de voorbereidingen nog in volle gang. De docenten Elize Kruithof, Karin Dieters, Aino Merits en Marjolein Macrander leggen de laatste hand aan de choreografieën en theaterscènes terwijl de kostuums gepast worden en de muziekband gemaakt wordt.

De voorstelling laat u vele facetten zien rondom het thema ‘Schoenen’ : kleine, grote, vieze, oude, mooie, lelijke schoenen en nog heel veel meer. Het belooft een bijzondere gebeurtenis te worden.

Als u het leuk vindt om naar een van de voorstellingen te komen, kunt u daar kaarten voor kopen. De kaarten kosten € 8,50 per stuk.

De kaarten kunnen alleen op de dag van de voorstelling tegen contante betaling in het theater gekocht worden. De verkoop start 3 kwartier voor aanvang van de voorstelling.

Op dit moment vindt er al een voorverkoop plaats bij de leerlingen. Om teleurstelling voor u te voorkomen, kunt u per mail uw reservering van kaarten doorgeven. U kunt een mail sturen naar admin@kunstronddevenen.nl met uw naam, het aantal personen (1 of 2) en het tijdstip van de voorstelling, waar u naar toe wilt komen. Wij leggen de kaart(en) dan voor u klaar.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dans- en theatervoorstelling "Shoe Show" op 13 juni Abcoude

Een dans- en theatervoorstelling, die twee keer wordt uitgevoerd door alle dansers en acteurs van Stichting Kunst Rond de Venen en de dansschool van Elize Kruithof . Dit zijn in totaal zo’n 90 dansers en 8 acteurs in de leeftijd van vier tot vijfentwintig jaar. ‘Shoe Show!’ vindt plaats op: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: