001 -Family
de seniorengroep bowling Spel en Sport de Ronde Venen seizoen 2014/2015

Jarige bowlinggroep sloot seizoen feestelijk af


Geplaatst op: 29 mei 2015

Op dinsdag 26 mei vond in bowlingcentrum Mijdrecht de afsluiting plaats van de bowlingcompetitie 2014/2015 van de senioren league van Stichting Spel en Sport De Ronde Venen.
De bowlinggroep bestaat dit jaar precies twintig jaar. Een goede reden om van de seizoenafsluiting een feestelijke dag te maken. Naast de prijsuitreiking van het afgelopen seizoen werd er afscheid genomen van twee leden van de bowlingcommissie, genoten de leden van een uitgebreide lunch, ontvingen ze allemaal een fraai herinneringsboek en werd er nog een spannend toernooi gespeeld.

Aan het twintigste seizoen werd deelgenomen door ongeveer zeventig mannen en vrouwen die elke dinsdag bij elkaar komen voor een paar uur beweging en gezelligheid. De onderlinge competitie zorgt voor extra spanning. Voorzitter Gerard Monshouwer prees de inzet van de deelnemers en toonde zich verheugd over de goede sfeer binnen de bowlinggroep. Tijdens de feestelijke seizoenafsluiting werd afscheid genomen van secretaris/penningmeester Fedde van der Weij. Fedde was een van de oprichters van de bowlinggroep en heeft zich, samen met zijn echtgenote Molly al die jaren ingezet voor het seniorenbowlen in Mijdrecht. Piet van Buul legde zijn taak als commissielid en wedstrijdsecretaris neer. Beide functionarissen kregen uitvoerig lof toegezwaaid. Voorzitter Monshouwer verwelkomde twee nieuwe leden van de bestuurscommissie. Opvolger van Fedde van der Weij is Wim Beijer en Peter den Hartog wordt de nieuwe wedstrijdsecretaris. Het jubileumtoernooi werd gewonnen door het duo Henk Beekmann en Riet Visser.

De Prijsuitreiking

Bij de dames ging in groep C de eerste prijs naar Bep de Koning. Tweede werd Giny Liesveld en de derde prijs was voor Emmy Jansen. In groep B werd Wil Kuijper eerste. De tweede plaats was voor Els Hoetmer en Tiny Koeman werd derde. In de hoogste categorie bij de dames ging de eerste prijs naar Bep Reiss. Ria Holla legde beslag op de tweede prijs en Wil Veldhoen werd derde. Bep Reiss veroverde de Ronde Venen Fonds wisselbokaal en Ria Holla legde beslag op de Jan van den Berg wisselbokaal voor de highest game.

De uitslagen bij de heren:

In groep C werd Theo Burgwal eerste. Pasquale Cherillo en Otto Wagenaar werden resp. tweede en derde. In groep B ging de overwinning naar Lein Koeman. Tweede werd Henk Beekmann en Wim Holla legde beslag op de derde plaats. In groep A was de eerste prijs voor Ton Warmenhoven. Tweede werd Jan van Zijl en derde Peter Oudshoorn. De Ronde Venen Fonds wisselbokaal bij de heren was voor Ton Warmen, die tevens beslag legde op de Jan van den Berg Wisselbokaal voor de mannen.

Het nieuwe seizoen start weer op dinsdag 25 augustus 2015. Er wordt gespeeld van 13.00-15.00 uur en van 15.00-17.00 uur. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Aanmelden kan op dinsdagmiddag in het bowlingcentrum.

de seniorengroep bowling Spel en Sport de Ronde Venen seizoen 2014/2015

de prijswinnaars

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jarige bowlinggroep sloot seizoen feestelijk af

Op dinsdag 26 mei vond in bowlingcentrum Mijdrecht de afsluiting plaats van de bowlingcompetitie 2014/2015 van de senioren league van Stichting Spel en Sport De Ronde Venen.De bowlinggroep bestaat dit jaar precies twintig jaar. Een goede reden om van de seizoenafsluiting een feestelijke dag te maken. Naast de prijsuitreiking Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: