001 -Family
Circus Renz naar Uithoorn

Circus Renz naar Uithoorn


Geplaatst op: 29 mei 2015

Hooggeëerd publiek... Circus Renz uit Berlijn is de nieuwe Europatour 2015 begonnen en zal binnenkort naar Uithoorn komen.
Het in 1842 opgerichte circus komt met een geheel vernieuwd programma en zal in Uithoorn daverende voorstellingen verzorgen.
Circus Renz Berlin brengt u een voorstelling van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma.

Voorlopig maakt het circus een tour door Nederland en is Uithoorn de volgende plaats van de ongeveer 35 plaatsen die het circus in 2015 aan zal doen. Na de succesvolle optredens van de laatste jaren zal het grote circusdorp van 11 t/m 14 juni zijn opgebouwd zijn op het evenemententerrein Legmeer-west a/d Randhoornweg.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden. Ondanks het feit dat er in Nederland mogelijk een verbod gaat gelden op wilde dieren in het circus mogen de Indische olifanten in Uithoorn nu nog wel gewoon optreden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Artiesten uit de gehele wereld, die het afgelopen jaar vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken

Maak de show in Uithoorn mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus

Voor meer informatie kijkt u op www.circus-renz-berlin.nl

voorstellingen:

donderdag 11 juni 19.00 uur première

vrijdag 12 juni 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen: volwassenen 15 euro, kinderen 10 euro) zaterdag 13 juni 15.00 uur en 19.00 uur zondag 14 juni 14.00 uurLaatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Circus Renz naar Uithoorn

Hooggeëerd publiek... Circus Renz uit Berlijn is de nieuwe Europatour 2015 begonnen en zal binnenkort naar Uithoorn komen.Het in 1842 opgerichte circus komt met een geheel vernieuwd programma en zal in Uithoorn daverende voorstellingen verzorgen.Circus Renz Berlin brengt u een voorstelling van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: