001 -Family
N212 dicht wegens laatste werkzaamheden rotonde Wilnis

N212 dicht wegens laatste werkzaamheden rotonde Wilnis


Geplaatst op: 30 mei 2015

Wilnis - Vannacht is de laatste nacht dat de N212 ter hoogte van Wilnis afgesloten is. Tussen 29 mei en 5 juni voert de provincie Utrecht de resterende werkzaamheden uit aan de rotonde Pastoor Kannelaan en aan het wegdek van de Ingenieur Enschedeweg(N212), tussen de Spoordijk en de Ringvaart in Wilnis. De temperatuur is nu weer voldoende hoog om asfaltwerk van goede kwaliteit te kunnen leveren.

Om de restwerkzaamheden te kunnen uitvoeren, wordt de Ingenieur Enschedeweg  avanavond afgesloten tussen de Dorpsstraat en de rotonde Mijdrechtse Dwarsweg. 

OMLEIDING EN BEREIKBAARHEID
Tijdens de afsluiting wordt het verkeer met borden omgeleid waarbij Wilnis bereikbaar blijft via de Pastoor Kannelaan of via de Dorpsstraat (bij de kerk). Zaterdag en zondag overdag blijft de begraafplaats bereikbaar voor bezoekers.

In de week van 1 t/m 5 juni zullen er ’s avonds en ’s nachts nog werkzaamheden aan de bermen plaatsvinden. Hiervoor is geen wegafsluiting nodig. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

N212 dicht wegens laatste werkzaamheden rotonde Wilnis

Wilnis - Vannacht is de laatste nacht dat de N212 ter hoogte van Wilnis afgesloten is. Tussen 29 mei en 5 juni voert de provincie Utrecht de resterende werkzaamheden uit aan de rotonde Pastoor Kannelaan en aan het wegdek van de Ingenieur Enschedeweg(N212), tussen de Spoordijk en de Ringvaart in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: