001 -Family
Taptoe Mijdrecht 2015

Taptoe Mijdrecht 2015


Geplaatst op: 1 juni 2015

Op 6 juni vindt voor de 30ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur begint op het Raadhuisplein in Mijdrecht. De toegang is gratis.

Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het clubgebouw De Notenkraker van gastheer VIOS. De straatparade begint aan de Windmolen en voert via diverse straten naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is dan om 13:30 uur het voorprogramma al begonnen met een optreden van dweilorkest DORST.

De volgende bands verlenen hun medewerking. Showcorps Harpe Davids uit Zoetermeer, Jong Beatrix uit Hilversum, Showkorps Juliana uit ’s-Gravendeel, Slagwerkkorps Oranje Garde uit Klundert, Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht en VIOS Twirling uit Mijdrecht.

De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur traditioneel afgesloten met het gezamenlijk spelen van een koraal, het signaal “Taptoe Infanterie” en het “Wilhelmus”.

Nabij het taptoe terrein bevindt zich de promotiekraam van VIOS. Hier vertelt men u graag hoe leuk het is om muziek te maken of te twirlen en hoe gezellig het bij VIOS en DORST is. Ook kunt u hier donateur worden of de vereniging helpen met een eenmalige bijdrage. Dat laatste kan bij de stand of bij één van de collectanten.

Voor meer informatie over VIOS en dweilorkest DORST kijkt u het beste op vios-mijdrecht.nl en dweilorkest-dorst.nl of mail je naar info@vios-mijdrecht.nl.

De Taptoe Mijdrecht is een productie van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en mede mogelijk door subsidie van gemeente De Ronde Venen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Taptoe Mijdrecht 2015

Op 6 juni vindt voor de 30ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur begint op het Raadhuisplein in Mijdrecht. De toegang is gratis. Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het clubgebouw De Notenkraker van gastheer VIOS. De straatparade … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: