001 -Family
Mooie prestatie finale dag mini's Atalante

Mooie prestatie finale dag mini's Atalante


Geplaatst op: 1 juni 2015

Op 30 mei vond in Kudelstaart de finale dag plaats voor de jongste volleyballers van Atalante.
Door je prestaties door het jaar heen kom je uiteindelijk uit in een poule waarin je mag strijden voor de bekers.

Als eerste het nieuwste team, Atalante 3 (Marijn, Manouk, Tessa en Emma) in poule 4E. Door wat afmeldingen moest het spelers lenen van het andere team.
Ze hebben sterk gespeeld met een paar hele mooie reddingen. Eerste overtuigend gewonnen. In de tweede partij even een stroef begin, werden wat overvallen door de harde services. Eerste set verloren, maar herpakten zich netjes de tweede set met slim spel in de gaatjes. Een gelijk spel.
Laatste partij een eender beeld. Ook weer even moeizaam begin, maar ook tweede set weer gewonnen. Ze zijn uiteindelijk tweede geworden.

In een ander deel van de zaal speelden ondertussen ook de Wicky’s (Roos, Isa, Iris, Isis en Tessa) in poule 6D. Ook zij hadden een lekkere start , de meiden gingen voor de bal en ook met regelmaat mooi in 3-en gespeeld! De eerste gewonnen. De tweede partij tegen Oradi liep wat moeizamer, helaas hadden ze in beide sets net te laat de smaakt te pakken. Twee keer teruggekomen van een achterstand, het zat erin.. maar net niet gewonnen. De laatste partij ging het weer op rolletjes, met puik spel werd deze partij gewonnen. Ook de Wicky’s hebben de zilveren plek bemachtigd.

In de middag kwam in poule 4C het laatste team in actie, Girlpower (Maxe, Daan, Emma, Tessa en Manouk). De eerste partij kwam wat langzaam op gang bij de Vinkeveense dames, waarschijnlijk ook doordat een deel van de speelsters in de ochtend moesten invallen. Ze kwamen nog wel beter in het spel, maar konden niet voorkomen dat de winst naar Haarlem ging. Daarna een pittig team uit Hoofddorp. Atalante speelde wel al beter, maar het team - grotendeels bestaande uit jongens - had wat meer kracht met serve en ook met de aanval. Ook deze partij werd helaas verloren. In de laatste partij heeft het team alles gegeven en was het weer wat we van Girlpower mogen verwachten: mooie reddingen, slim geplaatste ballen en soms ook zelf push en smash ballen! Een hele mooie winst. Girlpower is uiteindelijk 3e geworden.

Hiermee is ook de competitie voor de allerjongsten afgelopen. Komende vrijdag 5 juni sluit Atalante definitief het mini-volleybalseizoen af in de Beachhal te Aalsmeer waar zij het jaarlijkse ouder-kind toernooi zullen spelen en eindigen met een hapje en drankje voor de hele groep!
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooie prestatie finale dag mini's Atalante

Op 30 mei vond in Kudelstaart de finale dag plaats voor de jongste volleyballers van Atalante.Door je prestaties door het jaar heen kom je uiteindelijk uit in een poule waarin je mag strijden voor de bekers. Als eerste het nieuwste team, Atalante 3 (Marijn, Manouk, Tessa en Emma) in poule … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: