001 - Tuimarkt
GVM79 doet mee aan recreantenwedstrijd

GVM79 doet mee aan recreantenwedstrijd


Geplaatst op: 1 juni 2015

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in sporthal de Fuik in Kortenhoef. Ruim 500 gymnasten op recreatiefniveau kwamen in actie om hun mooiste oefeningen te laten zien.

De dag was verdeeld in verschillende wedstrijden, waarin de turners en turnsters van verschillende leeftijden en niveau tegen elkaar streden. Het belangrijkste van de dag was dat de kinderen veel plezier beleefden aan het turnen en er was dan ook voor iedereen een lekkere medaille (chocolade!). Natuurlijk kwamen de gymnasten van GVM'79 deze dag ook in actie en voor de meesten was het de eerste wedstrijd! Ze deden allemaal hartstikke goed hun best, wat resulteerde in hele mooie punten! De volgende GVMérs scoorden zo hoog dat ze ook nog op het podium kwamen! De zilveren medailles waren voor Max, Wessel en Didier. Er was een bronzen medaille voor Ruben,Django en Emily. Door de vele deelnemers in hun groep was er ook een medaille voor: Merel (4e), Julie (4e) en Paris (6e).

Tot de zomervakantie trainen de leden van GVM door om nieuwe elementen te leren en omveel plezier te maken in de gymzaal. Ook worden er proeftrainingen georganiseerd om kinderen te selecteren voor de selectie turnen en acrogym! Wil jij ook kennismaken met GVM79? kom gerust langs in één van de lessen! Tot de zomervakantie kun je zelfs GRATIS sporten!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM79 doet mee aan recreantenwedstrijd

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in sporthal de Fuik in Kortenhoef. Ruim 500 gymnasten op recreatiefniveau kwamen in actie om hun mooiste oefeningen te laten zien. De dag was verdeeld in verschillende wedstrijden, waarin de turners en turnsters van verschillende leeftijden en niveau tegen elkaar streden. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: