001 -Family
Het Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi opnieuw supergezellig en druk bezocht

Het Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi opnieuw supergezellig en druk bezocht


Geplaatst op: 1 juni 2015

Afgelopen zaterdag 30 mei is het vierde Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi weer druk bezocht en super gezellig geweest. Ook het weer werkte mee en het bleef de hele dag droog! Rond 9.15 uur werd op de Hertha-velden dit mooie en sportieve toernooi begonnen met het hijsen van Jasmin’s vlag en even later de aftrappen door Jasmin’s familie.

Dit jaar is het toernooi groter aangepakt en werd er ‘s ochtends gevoetbald door meiden van de F-categorie tot de D- categorie en ’s middags door meiden uit de C-categorie tot de A+ categorie. De hele dag door streden de meiden om de mooie bekers, waarbij gezelligheid en sportiviteit natuurlijk centraal stonden. Bijna de hele dag door zorgde District B voor lekkere muziek rond de kantine om de goede sfeer er in te houden en dat is zeker gelukt! Heel bijzonder was dat dit jaar elke categoriewinnaar naast de beker ook een teamclinic van de UVVA ( Utrechtse vrouwen voetbal accademie) cadeau kreeg. Bij de A+ categorie werd het door omstandigheden uitgereikt aan het sympathieke CSW-team. Dit werd door iedereen heel graag in ontvangst genomen. Het UVVA-initiatief was een schot in de roos!!!! De prachtige wisselbekers van de B en C-categorie gingen dit jaar naar team SDO MB1 uit Bussum en naar Hertha MC1 Vinkeveen. Het was soms erg spannend en het doelsaldo was nodig om winnaar te worden, maar meiden: GOED GEDAAN!!! Naast het voetbalplezier was er ook weer de loterij ten bate van het Ronald mc. Donald-huis en het Emma-kinderziekenhuis. Vriendinnen van Jasmin verkochten de lootjes, waarvan het geld gebruikt zal worden om gezinnen op te vangen in het RMD-huis en voor knutsel-, speel-, lees- en theatermateriaal voor de zieke kinderen van Emma ( “Ook als je ziek bent, wordt je niet vergeten. Je bent niet alleen!!!”) . Er waren prachtige prijzen te winnen, waaronder een Ajax T-shirt van Anouk Hoogendijk, een door Frank de Boer gesigneerd Ajax jaarboek en een tenue van ADO Den-Haag en nog veel meer. De loterij alleen heeft deze dag al 1004,80 euro opgeleverd!! In totaal is er nu voor deze dag 1500 euro bij elkaar opgehaald. Bedankt lieve mensen, de goede doelen zullen hier heel blij mee zijn!

De organisatie van Jasmin Peters SportEvents wil graag s.v. Hertha heel erg bedanken voor het gebruik maken van de accommodatie, de bijdrage van de kantine met het hardwerkende team (!) en het leveren van al die lieve scheidsrechters en andere vrijwilligers op deze dag. Het was weer top!! Ook dank aan drukkerij Avanti die ons elk jaar weer zo lief steunt, Jumbo Vinkeveen, EHBO St.Lucas Vinkeveen, Motion Gietvloeren, EDF MAN NED., Wonders Mijdrecht/Vinkeveen, Alexander Hoeve notenbar Vinkeveen, keurslager van Kreuningen, OBS De Pijlstaart, Anouk Hoogendijk, ADO Den-Haag meidenvoetbal, UVVA, District B en De Groene Venen. Verder natuurlijk nog dank aan ieder die op welke manier dan ook gesponsord heeft en/of loten heeft gekocht. Wat fijn dat we ,dankzij u, ook dit jaar namens Jasmin de 2 goede doelen kunnen steunen!

Het was weer een heel bijzonder en mooi toernooi!!! Op naar mei 2016!
Jasmin Peters SportEvents
Binnenkort kunt u foto’s van dit toernooi bekijken op onze website
www.jasminpeters-meidenvoetbaltoernooi.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi opnieuw supergezellig en druk bezocht

Afgelopen zaterdag 30 mei is het vierde Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi weer druk bezocht en super gezellig geweest. Ook het weer werkte mee en het bleef de hele dag droog! Rond 9.15 uur werd op de Hertha-velden dit mooie en sportieve toernooi begonnen met het hijsen van Jasmin’s vlag en even … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: