Wethouder Verlaan slaat eerste paal watervilla’s Dorpshaven Noord

Wethouder Verlaan slaat eerste paal watervilla’s Dorpshaven Noord


Geplaatst op: 1 juni 2015

Vanaf het net geopende Tuinhuis op de Historische Tuin ging het gezelschap met alle nieuwe bewoners met de rondvaarvaart boot van Westeinderrondvaart naar de bouwplek. Hier werd door de wethouder de eerste paal geslagen.

De zeven watervilla’s worden aan het water gebouwd en de nieuwe bewoners kunnen straks vanaf hun tuin naar de Westeinderplassen varen.

Wethouder Tom Verlaan: ‘10 jaar geleden is al gestart met dit project. In de tussentijd is er veel gebeurd. Ik ben natuurlijk erg trots op de woningen die al gerealiseerd zijn in dit project. Maar met de bouw van deze zeven watervilla’s wordt nu gestart met het afmaken van de wijk. Een wijk met veel verschillende woningen, zo staan er vrijstaande woningen, twee-onder-éénkapwoningen, rijwoningen en appartementen. Ook qua architectuur zijn verschillende bouwstijlen toegepast zodat de wijk een mooie en afwisselende indruk maakt met veel water.’


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Verlaan slaat eerste paal watervilla’s Dorpshaven Noord

Vanaf het net geopende Tuinhuis op de Historische Tuin ging het gezelschap met alle nieuwe bewoners met de rondvaarvaart boot van Westeinderrondvaart naar de bouwplek. Hier werd door de wethouder de eerste paal geslagen. De zeven watervilla’s worden aan het water gebouwd en de nieuwe bewoners kunnen straks vanaf hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: