001 -Family
Tweede Aalsmeerse jeugddebat live op Radio Aalsmeer

Tweede Aalsmeerse jeugddebat live op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 2 juni 2015

AALSMEER – Op donderdagavond 4 juni organiseert Radio Aalsmeer samen met het jongerenwerk Aalsmeer en jongerencentrum N201 het tweede Aalsmeerse jeugddebat. Radio Aalsmeer zendt dat live uit. Daarnaast schuiven bij de lokale radiozender deze week weer verschillende gasten aan, waaronder Dipper Hans van der Meer en junior praamracers Sten en Bram. Tenslotte zal het ‘Vrijdagavondcafé’ een eerbetoon uitzenden aan de onlangs overleden Dirk van Leeuwen.

Na het succesvol verlopen jeugddebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar, organiseert Radio Aalsmeer samen met het jongerenwerk Aalsmeer en jongerencentrum N201 het tweede Aalsmeerse jeugddebat. De discussie wordt op donderdagavond 4 juni geopend met een welkomstwoord van wethouder Van der Hoeven (jeugd). Daarna neemt Peter Maarse de microfoon over en debatteren jongeren en politici van vrijwel alle Aalsmeerse politieke partijen onder zijn leiding. Tot aan de pauze is het onderwerp onder meer jongerenvoorzieningen. Na de pauze vertellen ervaringdeskundigen Lucy en Robert over jongerenhuisvesting in Aalsmeer. Politici en jongeren kunnen vragen stellen naar aanleiding van hun verhaal. Uiteraard wordt er teruggeblikt op uitspraken en beloftes die vorig jaar zijn gedaan. Om 22.00 uur eindigt het debat, waarna natuurlijk nog even nagepraat kan worden.

Herinneringen aan Dirk van Leeuwen
Vrijdagavond ontvangt Ron Leegwater in een aangepaste uitzending van het radioprogramma ‘Vrijdagavondcafé’ diverse gasten in de studio van Radio Aalsmeer die hebben samengewerkt met de afgelopen vrijdag overleden Dirk van Leeuwen. Of ze nu met deze ereburger van Aalsmeer en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau gesport hebben bij onder andere TVA en Flower Cup of een ander band met hem hadden, alles komt aan bod. Zo zullen de gesprekken ook gaan over de inzet van Dirk voor de Watertoren Aalsmeer, de Ouderendag, de Vrijwilligersdag en natuurlijk over Tuincentrum De Molen aan de Oosteinderweg. Dirk van Leeuwen was een verenigingsman in hart en nieren. Onder andere zullen Jaap Kranenburg, Aldert Keessen, Joke van der Zee, Rien en Ron de Ruiter, Albert Vuil, Joost Hoffscholte, Dirk Box en Henk de Groot herinneringen aan Dirk ophalen. Het ‘Vrijdagavondcafé’ wordt uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur.

Kinderburgemeesters vertellen
Het populaire jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ ontvangt vrijdag 5 juni van 18.00 tot 19.00 uur weer kei gezellige gasten! Bobbie’s Buurt komt langs om te vertellen over de Nationale Buitenspeeldag op woensdag 10 juni. Junior praamracers Sten en Bram komen langs met hun Junior Pramenrace top 5. En ook Arnaud en Esther van de Junior Pramenrace schuiven aan om meer te vertellen over deze gezellige dag. Ook hoor je een voorproefje van de interviews die Kim afgelopen zaterdag heeft gehad met alle Kinderburgemeester-kandidaten, tijdens het stemmen op het Molenplein.

Brandende vraag?
Je zondagochtend goed beginnen? Luister dan eens op zondagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur naar ‘Wakker worden met Kees-E’. Dit muzikale programma wordt elke week samengesteld door Kees, die bekend staat om zijn diverse muziekselectie. Zondagochtend 7 juni zal hij je ook weer verrassen met zijn unieke muziekkeuze.
Maandag 8 juni van 19.00 tot 20.00 uur ontvangen presentatoren Mylène Huijts en Elbert Huijts weer een interessante gast in ‘Door de Mangel’. Op uitnodiging van de vorige gast, accordeonist Cor Trommel, is deze editie Hans van der Meer (voorzitter van de Dippers) te gast. Een brandende vraag aan hem? Bel (0297-325858) of mail (studio@radioaalsmeer.nl) tijdens de uitzending.
Daarop aansluitend zijn van 20.00 tot 21.00 uur de tien favoriete platen te horen van Talitha van Itterzon. Normaal is zij zelf één van de makers van de ‘Top 10 van…’, maar deze keer mag zij zelf haar lievelingsmuziek laten horen en zal haar eigen vader samen met Miranda Gommans het geheel aan elkaar praten.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). Het bezoekadres van de studio is Van Cleeffkade 15, Aalsmeer (in de Crown Business Studio’s).

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede Aalsmeerse jeugddebat live op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Op donderdagavond 4 juni organiseert Radio Aalsmeer samen met het jongerenwerk Aalsmeer en jongerencentrum N201 het tweede Aalsmeerse jeugddebat. Radio Aalsmeer zendt dat live uit. Daarnaast schuiven bij de lokale radiozender deze week weer verschillende gasten aan, waaronder Dipper Hans van der Meer en junior praamracers Sten en Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: