001 -Family
Prima prestatie voor Veenland turners en turnsters op recreantenwedstrijd

Prima prestatie voor Veenland turners en turnsters op recreantenwedstrijd


Geplaatst op: 2 juni 2015

Zaterdag 30 mei werd in Kortenhoef de recreantenwedstrijd gehouden. Het beloofde een lange dag te worden wat er deden maar liefst ruim 530 kinderen mee daarom hadden ze ook twee banen in een baan gedaan met 4 juryleden. Het was rennen voor de trainsters vooral in de eerste ronde. Gelukkig zat er ook een funtoestel tussen en dat was dit keer een leuke stormbaan. De jongens, Lars, Jurre, Ali, Teije, Senna, Jaimy, Tjebbe, Ibrahim, Ismaël zaten in baan 2 en 4 en Mette in baan 3. Ze deden allemaal verschrikkelijk hun best en er waren mooie oefeningen te zien. De uitslag was als volgt: Ali 3de, Teije 1ste,Senna 3de , Jaimy 6de , Tjebbe 11de, Lars 5de , ismaël 7de , Ibrahim 7de , Jurre 8ste en Mette 3de.

In de tweede ronde waren de junioren Samantha, Donna, Rosanne, Eva, en Isa in baan 2 aan de beurt en Fiene mocht aan de andere kant haar oefeningen turnen. Fiene turnde een keurige wedstrijd en werd 14de. Bij de junioren haperde er af en toe een oefening maar dat mocht de pret niet drukken. Donna werd 3de met een mooie 1ste en 2de plaats op balk en brug, Rosanne werd 4de , Isa viel net buiten de medailles met een 6de plaats maar super trots want ze is pas weer een paar weken aan het trainen, Samantha werd 10de ook met een mooie 3de plek op balk en Eva werd 21ste.

In de derde ronde hadden we geen deelnemers dus even rust en na een lekker kopje koffie en een broodje gingen we door met ronde 4.
Hierin turnden de jong talenten Danae, Lotte, Izzy, Jael, Kirsten en Maud. Ze turnden een mooie wedstrijd met een 1ste plek voor Maud op sprong en balk, voor Izzy een 1ste plek op brug. Maud en Izzy hoe krijgen ze het voor elkaar maar mochten gezamenlijk op de 2de plaats op het podium gaan staan. Jael had ook pech vandaag op 0.05 net geen medaille maar een mooie 7de plaats, Lotte keurig 10de, gevolgd door Danae op een 11de plaats en Kirsten op plaats 21. Volgend jaar gaan deze meisjes het proberen op de divisie wedstrijden.
In de andere baan turnde Jackie, Loïs en nada ook hun wedstrijd. Jackie mocht het podium op met een mooie 3de plaats. Lois werd 10de maar wel 3de op balk, Nada werd 24ste.

De laatste ronde …… hierin turnden Zeline, Indy, Fieke en Jacqueline. Ze turnde allemaal een prima wedstrijd. Zeline eindigde als 11de, Fieke als 18de, Indy als 25ste en Jacqueline als 19de .
Iedereen ging met een mooie chocolademedaille naar huis namens het rayon. Ik wil iedereen bedanken die meegeholpen heeft deze dag.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prima prestatie voor Veenland turners en turnsters op recreantenwedstrijd

Zaterdag 30 mei werd in Kortenhoef de recreantenwedstrijd gehouden. Het beloofde een lange dag te worden wat er deden maar liefst ruim 530 kinderen mee daarom hadden ze ook twee banen in een baan gedaan met 4 juryleden. Het was rennen voor de trainsters vooral in de eerste ronde. Gelukkig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: