Karwei
Deventer rapgroep Fata een van de headliners van Bruggenfestival 2015

Rapgroep Fata en feestband Jamento hoofdact tijdens Bruggenfestival 2015 in Aalsmeer


Geplaatst op: 2 juni 2015

Op 20 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Bruggenfestival op het Poldermeesterplein in Aalsmeer Oost. De organisatie van dit evenement ligt in handen van een grote groep jongeren uit Aalsmeer die in samenwerking met de jongerenwerkers van ClickF1 hun handen uit de mouwen steken voor de wijk . De jongeren zij actief betrokken bij promotie, programmering, sponsorwerving en de techniek van het festival.

Onder begeleiding van Sander Jongkind (N201) en Lennard Gols (Cultuurpunt) hebben de jongeren diverse acts benaderd. Dit heeft geleid tot een breed programma voor jong en oud. Naast lokale talenten, een poppentheater, lokale bands en Nederlandstalige muziek telt het festival maar liefst twee headliners.

Rapgroep Fata komt helemaal uit Deventer om het festival van scherpe teksten, vette beats en verse hits te voorzien. De stoere rappers stonden onder andere op hiphop festival Keizerrijk, speelden door het hele land en toeren deze zomer langs de Spaanse kust om samen met jongeren een feestje te bouwen. Afgelopen jaar tekende ze een contract bij het Label van Kraantje Pappie, Bankpioniers genoemd. Kortom een act met landelijke allure in Aalsmeer Oost.

Het Bruggenfestival wordt afgesloten door feestband Jamento. Met roots in Aalsmeer Oost gaat deze band er alles aan doen om het Poldermeesterplein aan het dansen te krijgen. Van Hollandse hits tot 80’s krakers, ze kunnen het allemaal.

Het Bruggenfestival vind plaats op 20 juni en start om 12.00. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Kom samen met de wijkbewoners genieten van diverse optredens en een geweldige sfeer. Voor al het nieuws rondom het Bruggenfestival verwijzen wij u graag naar https://www.facebook.com/bruggenfestivalaalsmeeroost

Deventer rapgroep Fata een van de headliners van Bruggenfestival 2015

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rapgroep Fata en feestband Jamento hoofdact tijdens Bruggenfestival 2015 in Aalsmeer

Op 20 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Bruggenfestival op het Poldermeesterplein in Aalsmeer Oost. De organisatie van dit evenement ligt in handen van een grote groep jongeren uit Aalsmeer die in samenwerking met de jongerenwerkers van ClickF1 hun handen uit de mouwen steken voor de wijk . Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: